Nyheter

Regionmøter

logo

Buskerud Bondelag inviterer til regionmøter på Gol, Solstad Hotel, 9.des. og Tyrifjord Hotel 11.des. Tema for kveldene er jordbruksforhandlingene 2015.

Grunneierlag for E16 og Ringeriksbanen

Graver

Torsdag 27. november 2014 ble det invitert til åpent møte om stiftelse av et grunneierlag for E16 og Ringeriksbanen. Møtet samlet nesten 30 deltakere på Gjesvold gård i Hole.

Stinn brakke på temakvelden om ulvejakt

Ulv

Temakvelden om ulvejakt på Foss Gård i Lier samlet nærmere 100 ulvejakt interesserte. For de frammøtte ble det en lærerik kveld med informasjon om forvaltning, bestand, lovverk og jakt. Det var en aktiv forsamling som stilte spørsmål og kom med kommentarer til innlederne.

God stemning på ledermøte

Egil Chr. Hoen , Kristin Hoff og Einar Frogner.

- Vi har en robust, framtidsretta og bærekraftig jordbruksproduksjon i Norge og det skal vi være stolte av sa fylkesleder i Egil Chr. Hoen i sitt åpningsinnlegg til 50 deltakere på ledermøte i Buskerud Bondelag.

Årsmøte i Buskerud jordvernallianse

Nedre Eiker

Buskerud jordvernallianse arrangerer årsmøte onsdag 3. desember 2014 kl. 19.00 på Renskaug vertsgård Vestsideveien 63, 3400 Lier. Arne Grønlund, seniorforsker i avdeling for jord og miljø hos Bioforsk, vil på møtet holde foredraget «Jordvern i praksis».

Inspirasjonsseminar - Mat med sjel

Mat med sjel

Den 28. november kl. 09.00-13.00 arrangerer prosjektet "Mat med sjel" gratis inspirasjonsseminar på Renskaug Vertsgård i Lier for alle matprodusenter og foredlere i Drammensregionen, der fokuset er å informere om erfaringer med matnettverk. Formålet med seminaret er lodde stemningen for etblaering av et matnettverk i Drammensregionen.

Temakveld; Ulv og ulvejakt

Ulv

Det inviteres til kurskvelder om ulvejakt på Foss gård mandag 24. november, kl. 18.00 til 22.00. Ingen påmelding og det blir lett servering.

Søndre Bjerkerud Gård årets BU-prisvinner i Buskerud

BU

Truls K. Bjerkerud, Søndre Bjerkerud Gård, i Krødsherad ble i dag kåret til årets vinner av Bygdeutviklingsprisen (BU) i Buskerud. Prisoverrekkelsen fant sted hjemme på gården.

Våre samarbeidspartnere