Nyheter

Bondevenner i Numedal

Under lokallagsmessa for Numedal ble Matopplevelser i Numedal ved Anne Berit Nikolaisen og " Farmen" Anne Beate Rye kåret til Bondevenner for å ha profilert landbruket og Numedal på en positiv måte. Prisen ble delt ut av leder i Nore og Uvdal Bondelag, Kjell Terje Løver.

Bli med på NM i havredyrking

Hvem kan dyrke havre med størst overskudd? Norsk Havreforening utfordrer bønder fra Buskerud, Telemark, Østfold, Vestfold, Akershus, Hedmark og Trøndelag til konkurranse. Påmeldingsfristen er 28. april.

Ny telefonløsning for Buskerud Bondelag

De ansatte i Buskerud Bondelag har fått ny telefonløsning. Fasttelefonen er byttet ut med mobil. Tlf.nr. til sentralbordet eksisterer fortsatt, 32 10 99 50.

Trenger Norge fortsatt bonden?

I dag startet oppkjøringen til årets jordbruksforhandlinger. På Drammen og Hokksund togstasjon delte Buskerudbønder ut potetgull laget på norske råvarer og informasjon om hva arbeidet bønder gjør betyr for Norges befolkningen.

Vårslepp

Det tradisjonsrike Vårsleppet på Felleskjøpet Hønefoss ble arrangert lørdag 5.april med ca 3500 besøkende. Her kunne man gjøre mye spennende som kjøring med tråtraktor, se på ammekuer og sauer, hoppe i høyet, klappe kaniner, ri på ponny, kjøre med hest og vogn og kjøre med reindyr.

Buskerud Bondelag møtte Høyre

Buskerud Bondelag fortsetter sine møter med de politiske partiene i Buskerud og fredag 04.04. hadde vi møte med Høyre i Buskerud. Fylkesleder Egil Chr. Hoen, fylkesstyremedlem Håkon Haug Laa og organisasjonssjef Wenche H. Redzepi møtte flere sentrale personer fra Høyre i Buskerud.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere