Nyheter

Stå på vilje foran jordbruksforhandlingene

Et tjuetalls engasjerte tillitsvalgte var møtt fram på andre runde med regionmøter i forbindelse med jordbruksforhandlingene på Gol denne uka. De er klar over at forhandlingene vil by på store utfordringer, men er ved godt mot og har stå på vilje.

Bondepub Eiker

I dag 24.januar inviterer Øvre Eiker Bondelag til Bondepub og vorspiel for unge håpefulle, Sanden Hotell. Øvre Eiker Bondelag er nysgjerrige på hva dere tenker om fremtiden som gårdeier/bonde på Eiker.

Konferanse "Innovasjon i landbruket"

Innovasjon Norge, avdeling Buskerud og Vestfold inviterer til konferanse med tema innovasjon i landbruket, 12.mars. Til inspirasjon og erfaringsutveksling er utvalgte lokale produsenter, som har lykkes gjennom innovasjon i ulike former, invitert til å fortelle om sine erfaringer. Dette sammen med utvalgte nasjonale premissgivere innen distribusjon, salg og utvikling i markedet.

Regionmøter

Buskerud Bondelag minner om andre runde med regionmøter, som har fokus på årets jordbruksforhandlinger og innspill fra lokallaga. Regionmøtene foregår på Gol, Solstad Hotell, 27.januar kl. 10.00-15.00 og Vikersund, Tyrifjord Hotell, 29. januar kl. 18.00-22.00. Det er valgfritt hvor lokallagene møter. Påmelding tlf. 32 10 99 50 eller buskerud@bondelaget.no

Moer Gård og Norwegian Antibodies AS i Ås er vinner av BU-prisen 2013

Moer Gård og Norwegian Antibodies AS ble tildelt BU-prisen for Akershus i 2013. Nå har de også vunnet de nasjonale BU-prisen.

Vet du om en "Gla`bonde"

Som tidligere år ønsker Buskerud Bondelag også i år innspill på kandidater til ”Årets gla`bonde”. Prisen deles ut på årsmøtet i Buskerud Bondelag. Forslag på kandidater ønskes innen 4. februar til buskerud@bondelaget.no

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere