Nyheter

Sammen i kriser - "mest klok, lite skadet"

Prosjektleder Marthe Leistad Bakken kommer på årsmøtet til Verdal Bondelag fredag 28. oktober.

Årsmøte i Verdal Bondelag 2016

Verdal Bondelag kaller inn til årsmøte 28. oktober 2016 Ørens Meieri kl 19.30 Servering og pub etterpå

Lars Petter Bartnes kommer til Verdal 4. april

Leder i Norges Bondelag Lars Petter Bartnes stiller til paneldebatt med lokalpolitikere i Verdal, i forbindelse med politikerdagen vi arrangerer

ETTERLYSNING!

Verdal Bondelag ønsker å komme i kontakt med vertsgård

Grøftekveld/søknad 4. februar

Har du tenkt å grøfte innen en 3 års periode? Da kan du hive deg med på grøftekveld!

Bondepub fredag 5. februar

Vuku Landbrukslag og Verdal Bondelag inviterer til Bondepub i februar

Nyttårshilsen og aktivitetsplan fra Verdal Bondelag

Godt nyttår fra styret i Verdal Bondelag. Her er årets nyttårsbrev :)

Verdal Bondelag ga pengegave til barneavd ved Levanger Sykehus i dag

Det er en glede å kunne overrekke 2000 kr etter Øras Dager til barna på sykehuset Levanger

Bondepub med quiz fredag 6. nov

Vuku Landbrukslag og Verdal Bondelag inviterer gamle, nye og potensielle medlemmer til Bondepub.

Verdal Bondelag inviterer til årsmøte fredag 30. oktober kl 19.30 på Ørens Meieri med påfølgende pub

Årsmøte på Ørens Meieri fredag 30. oktober kl 19.30. Sakspapirer ligger vedlagt. Matservering til årsmøtemedlemmene og åpen og uformell Bondepub etterpå.

Mange ville besøke Åpen Gård i Verdal

For tredje året på rad ble Åpen Gård i Verdal nok en gang en suksess. Rundt 800 besøkende kom til Tore Næss og Rita Aasgaard i Melby søndag 30. august.

Verdal Bondelag inviterer til Åpen Gård i Melby søndag 30. august kl 11-14

I år inviterer vi til Åpen Gård til en ny flott gård, hjemme hos Tore Næss og Rita Aasgaard. Vi har flere nye spennende ting på programmet. Grillmat og vaffelservering. Sjekk ut programmet!

Verdal Bondelag gjeninntok Moeparken for en dag

Under Øras Dager i Verdal gjeninntok Verdal Bondelag Moeparken for en dag. Slik at barn og voksne kunne få oppleve litt gammeldags marked, slik det en gang var i Moeparken.

Verdal Bondelag inviterte politikere og media til ei morgenøkt i fjøset

Eirik Skjørholm og Aslaug Stiklestad stilte fjøset og kjøkkenet sitt til disposisjon under årets kampanje i regi av Norges Bondelag. Verdal Bondelag inviterte alle ledere i lokale parti, med ordføreren i spissen, til okselevering onsdag kl 08.00.

Åpent møte om produksjonstilskudd og dyresjukdommer

Levanger og Verdal Landbruksforum inviterer til åpent møte onsdag 25. mars på Nordtun Grendehus kl 19.00. Ny forskrift om produksjonstilskudd er tredd i kraft, dyresjukdommer og oversikt over produksjonstilskudd er agenda. I samarbeid med Innherred Samkommune.

Aktivitetsplan Verdal bondelag

Vi legger til litt nye aktiviteter hele veien - så her kommer siste up-date på hva som skal skje for våre medlemmer den nærmeste måneden

Nyttårshilsen fra Verdal Bondelag

Her kommer nyttårshilsen og aktivitetsplan fra Verdal Bondelag.

Nyttårsbord for våre medlemmer

Kom på nyttårsbord på Stene Spa og Kulturgård fredag 16. januar Påmeldingsfrist fredag 9. januar

Årsmøtepapirer Verdal landbrukslag fredag 31. oktober

Fredag 31. oktober kl 19.00 på Ørens meieri avholdes årsmøte i Verdal landbrukslag. Etter årsmøtet blir det bondepub samme sted. Årsmøtepapirene ligger vedlagt som pdf-tid. Vel møtt!

Suksess med Åpen gård i verdal

Det var mange som fant veien til gården Snausen i Leirådal på Åpen gård i helga. For andre år på rad arrangerte Verdal landbrukslag Åpen gård. Arrangørkomiteen ble tatt fullstendig på senga da det begynte å strømme på med folk. Mellom 7- og 800 store og små var innom i løpet av dagen for å få med seg mangfoldet i Verdalslandbruket.

Åpen Gård i Verdal 7. september

Verdal Landbrukslag arrangerer Åpen Gård hjemme hos Nina Høyem og Odd Geir Lademo i Leirådal 7. september kl 11.00 - 14.00. Ta med deg familie og venner på en søndagstur oppi Snausen. Grilling, hesteridning, hopp i høyet og trøtraktorløype er bare noen av aktivitetene vi byr på. Merking fra Stiklestad Nasjonale Kultursenter og helt fram til gården. Dette er et gratis arrangement. Parkering og inngang er gratis. Alle aktivitetene er gratis, bortsett fra hesteridninga. Salg av grillmat og bildekunst.

AKSJON I VERDAL TORSDAG 15. MAI

Vuku og Verdal Landbrukslag, sammen med alle lokallag fra Levanger kommer til å aksjonere i forbindelse med brudd i jordbruksforhandlingene i morgen torsdag.

Lokalmatdag på Ørens Meieri

Verdal og Vuku landbrukslag sparka i gang Bondevennkampanjen ved å arrangere lokalmatdag på Ørens Meieri. Møt bonden bak maten i di hjembygd. Her var det minimarked og demonstrasjon på nedskjæring av gris.

Denne sjansen måtte vi bare ta

Se hva som skjedde da Verdal Landbrukslag oppdaget at Høyre hadde møte rett over dem!

Lokalmatdag på Ørens Meieri

Lær hvordan en gris deles opp, og hvilke stykker som kan brukes til hva. Kortreist lokalmat er tema for et minimarked på Ørens Meieri i Verdal lørdag 5. april kl. 12.00. 14.00.

Verdal fjellbeitefond skal slankes

Verdal Landbrukslag har tilgjengelige midler i dette fondet og ønsker å dele ut penger. Send inn søknad innen fristen.

Program studiering - landbrukspolitikk for nybegynnere

Vi ønsker å tilby våre medlemmer som ønsker mer innsikt i landbrukspolitikken et tilbud om en studiering. Studieringen er godt egna for den som er ny bonde, og ikke har all verden av innsikt i landbrukspolitikken og alt som ligger i den.

Åpent informasjonsmøte om Inn på Tunet

Inn på Tunet Innherred og Levanger og Verdal Landbruksforum arrangerer møtet, som er i morgen tirsdag

Bondepub med quiz

Vuku og Verdal Landbrukslag fortsetter Bondepubsuksessen

Verdal Landbrukslag arrangerer gratis førstehjelpskurs for våre medlemmer

Vi fortsetter aktiviteten i Verdal Landbrukslag med å arrangere førstehjelpskurs i mars. Meld deg på og kanskje med flere i familien, på førstehjelpskurs - det kan redde liv.

Samling for nye bønder i Innherred

Har du/ dere tatt over gård iløpet av de siste åra? Da anbefaler vi deg å komme på en trivelig kveld 26. februar på Sæter gård i Levanger. Innherredskommunene inviterer til infokveld. Påmelding skjer til samkommunen innen 20. februar. Vi håper mange kommer. Landbrukslaget vil være representert for å ta i mot ønsker for medlemskvelder osv...

Innspill til Nord trøndelag Bondelag vedr. årets jordbruksforhandlinger

Verdal landbrukslag hadde 5. februar medlemsmøte med landbrukspolitikk på plakaten. Johan Kristian Daling fra fylkesstyret ga oss en gjennomgang i landbrukspolitikken før det ble ordet fritt.

Medlemskveld 5. februar

Vil du vite mer om landbruksforhandlingene? Hvilke utfordringer og muligheter ser vi med den nye regjeringa? Trenger vi en gjennomgang av markedsreguleringa? Hva er viktig for oss bøndene i Verdal at blir vektlagt under årets jordbruksforhandlinger? Ta turen til Leksdalsmelk samdrift og være med i diskusjonen!

Brev til Verdal kommune ang. eiendomsskatt

Etter møtet med ordfører Bjørn Iversen i oktober ble styret i Landbrukslaget oppfordra til å komme med innspill rundt utfordringene med eiendomsskatten i Verdal. Brevet kan leses i sin helhet under.

Høringsuttale til kommunedelplan Verdal sentrum

Verdal landbrukslag har skrevet høringsuttalelse til kommunedelplan Verdal sentrum og sendt inn denne innen fristen 1. desember. Høringssvaret kan leses her.

Verdal Landbrukslag har konstituert seg

Det blir samme gjengen som i fjor som fortsetter i styret.

Trenger du hjelp med å komme i gang med grøftesøknaden?

Verdal landbrukslag inviterer til grøftesøknadsskrivekveld på Herredshuset. På grunn av begrenset plass vil det i første omgang være forbeholdt medlemmer av Verdal landbrukslag, øvrige påmeldinger vil bli registrert og satt på venteliste til søknadsfristen er utløpt.

Skuronnpub 25. oktober

Fredag 25. oktober kl. 19.30 ønsker Verdal Landbrukslag og Vuku Landbrukslag på ny velkommen til bondepub på Stene spa- og kulturgård.

Årsmelding Verdal landbrukslag 2012/2013

Verdal landbruklags årsmelding for 2012/2013 finnes her.

Årsmøte i Verdal landbrukslag

I henhold til § 14 i Lover for Norges Bondelag innkalles det til årsmøte i Verdal Landbrukslag. Møtet holdes på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, tirsdag 29. oktober kl. 19.00 i auditoriet i kjelleren på SNK. Det blir servert middag med dessert etter årsmøtet.

Gåsejakt

Vi i Verdal Landbrukslag har blitt kontaktet av et jaktlag som ønsker å jakte gås. Dette stiller vi oss positivt til og ønsker derfor å spre litt informasjon om gåsejakt.

Vuku og Verdal Landbrukslag inviterer til medlemsmøte foran jordbruksforhandlingene

Onsdag 10. april kommer politikerne og Asbjørn Helland til SNK. Kommer du?

Politikerne blir med på fjøsbesøk

Onsdag 10. april har Verdal og Vuku invitert politikerne til fjøsbesøk. Etterpå har vi invitert alle medlemmene våre til middag med kortreist mat på SNK. Vi avslutter kvelden med medlemsmøte foran jordbruksforhandlingene med politikerne tilstede og Asbjørn Helland som ordstyrer. Husk påmelding dersom du ønsker middag.

Nytt fra Vuku landbrukslag

Vuku landbrukslag ønsker å ta vare på gamle gårdsnavn. Les mer om dette, samt referat fra styremøte og årsplan her.

Avlyst førstehjelpskurs

Føstehjelpskursa er dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte. Vi kommer tilbake med nye kursmuligheter senere.

Saksliste styremøte Verdal Landbrukslag 4. mars 2013

Verdal Landbrukslag har styremøte 4. mars 2013 og har følgende saker på sakslista:

Førstehjelpskurs

Ta ansvar for din egen, barnas og avløserens sikkerhet – meld deg på kurs! Vi arrangerer to gratis førstehjelpskurskurs i samarbeid med Innherred HMS. Meld deg enten på kurs på dagtid, tirsdag 5.3, 12-15 eller på kveldstid tirsdag 12.3, 19-22. Påmelding til Anton Lund, 93 67 42 42/vig.ant@online.no innen 1.3.

Høyre og Senterpartiet møtes på Stiklestad - kommer bondehæren?

Debattmøte om matproduksjon og landbrukspolitikk på Stiklestad Nasjonale Kultursenter mandag 4. februar kl 19.00. Ola Borten Moe og Svein Flåtten innleder og møtet er åpent for alle interesserte.

Aktivitetsplan Verdal landbrukslag 2013

Årets aktivitetsplan og nyttårsbrev har nettopp gått ut i posten til alle våre medlemmer. Har du ikke fått det? Ta kontakt så får vi retta opp i adresselista vår! Vi håper å se mange av dere på arrangementene våre i løpet av året!

Verdal Landbrukslag har konstituert seg

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere