Lørdag 5. mai arrangerte Verdal og Vuku Landbrukslag lokalmatdag i samarbeid med Ørens Meieri. 

Gulvet på Amfisenteret ble teipet fra alle de tre inngangene med rød teip i retning Ørens Meieri. Små lapper ble med jevne mellomsrom festa til gulvet med notiser om arrangementet, samt potetsekker og gulrotposer.

-Det var moro å se folk komme inn på Remabutikken hvor de oppdaget teipen på golvet og følge den til de kom til en lapp. De stoppet opp og leste på lappen, før de gikk videre til neste lapp og leste. De så innover mot Rema 1000, før de bestemte seg for å følge teipen helt til enden, sa en av kokkene i restauranten på Ørens. 

Det viste seg å være et lurt triks for å trekke folk til arrangementet. 

Parteringa av grisen ble en populær aktivitet. Mange bestilte bord med utsikt til aktiviteten. Mange nysgjerrige barn samla seg rundt bordet hvor Jørgen Baumfelder sto og jobbet og forklarte hva han gjorde. 

- Mange av de som kom på besøk kjøpte seg lunsj her på Ørens Meieri og det ble travelt for de på kjøkkenet, noe vi setter veldig stor pris på, sa daglig leder Asbjørg Jakobsen. Kokkene jobbet også med maten som skulle serveres samme kveld, for da var det duket for festmåltid med buffe. 

- Vi har allerede snakket om at vi skal vurdere en slik dag til høsten igjen. Og da er målet at vi skal fylle hele perrongen med lokalmatprodusenter, sier Anne Grete Rostad.