Under Øras Dager i sommer kjørte Verdal Bondelag et stunt i Moeparken, med helgrillet soppgris fra Trøndersopp. Vi solgte potetkake med geitost og soppgris og et glass juice til 25 kr. Alle pengene vi fikk inn på dette skulle gå uavkortet til barneavdelingen ved Levanger Sykehus. 

Idag er det en glede å kunne fortelle at leder Anton Lund overrakk pengegaven på 2000 kr til barna på sykehuset. 

-Det var et veldig hyggelig besøk, sier Anton Lund. 

Avdelingssykepleier Janne Karin Johannsen og leder av gavekomiteen Anne Grete Reitan bød på kaffe og en matbit. 

Etterpå ble det omvisning i barneavdelingen, som bestod i et lekerom med bøker og leker for de aller minste. Noe slitasje etter lang tids bruk er ikke til å unngå.

Dessuten ønsker barneavdelinga å lage en egen krok for ungdommer, der de kan trekke seg litt unna de minste, med bøker, filmer og spill etc, som er mer rettet mot dem. 

På spørsmål fra barneavdelinga hva Verdal Bondelag ønsker at de skal bruke pengene til, er ønsket vårt at de skal gå til trivselstiltak, som spill, filmer og bøker, med fokus på ungdommene, som også trenger et tilbud. 

Til slutt spurte de hvorfor vi valgte dem. Vi ønsket å støtte en god sak og da barneavdelingen ble foreslått ble det et enkelt valg for oss. Vi håper det gir barna mer glede i tiden fremover. 

 

Verdal Bondelag fikk et meget hyggelig diplom for pengegaven vi ga.