Nyheter

Fagdag: Fossilfrie korntørker - utsatt

Grunnet utviklingen i covid-19 situasjonen avlyses det fysiske møtet om fossilfrie korntørker. Det blir satt opp et digitalt møte. Dato for digitalt møte er ikke bestemt.

Viken Frp: Vi må støtte opp om norsk kjøttproduksjon

- Særlig i disse tider er det viktig å ha en sterk norsk kjøttproduksjon, sa Liv Gustavsen, leder i Viken Fremskrittsparti, da hun tok med hele fylkestingsgruppa til møte med fylkesbondelagene i Viken.

Møtte Arne Nævra fra SV digitalt

Vi fortsetter å møte de politiske partiene hvor fokuset er på programarbeidet. Det ble digitalt møte med Arne Nævra fra SV i Viken 19.10, Nævra sitter i SV sin programkomite. – Nyttig og viktig møte, sier fylkesleder Håkon Haug Laa.

Ny veileder ved søknad om rovdyrerstatning

Sau på fjellbeite på Hundbergslia i Øyer.

Bønder i rovdyrområder som mister husdyr til rovdyr, har krav på erstatning. Her har vi samlet info, til søknadsfrist 1. nov.

Klimakalkulatoren lansert – viktig steg i klimajobben

– Buskerudbonden er framoverlent på klima- og miljøsiden og nå får vi ennå et viktig verktøy i verktøykassa når klimakalkulkatoren ble lansert i dag, sier fylkesleder Håkon Haug Laa.

Møtte Venstre

I gåt møtte vi Kristine Nore fra Viken Venstre, Kristine er fra Krødsherad og er medlem av Venstres programkomitè. Hun hadde med seg et rykende ferskt eksemplar av førsteutkastet til valgprogram. – Vi er glad for å ha dialog med de politiske partiene, sier fylkesleder Håkon Haug Laa.

Landbrukspodden + Landbruk.no på taket

Landbruk.no+Landbrukspodden på taket, klima og grønn landbruksteknologi

Torsdag inviterer Norges Bondelag og Norsk Landbrukssamvirke til live podcastinnspilling på taket av Landbrukets hus.

Kurs i solenergi i landbruket

Vurderer du å investere i solenergi på gården din? I høst arrangeres det to kurs i Buskerud, Gol og Åros. Kurset er innom temaene tekniske løsninger, dimensjonering, støtteordninger og viktige faktorer med tanke på lønnsomhet.

Våre samarbeidspartnere