Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Tilleggsforhandlingene blir utsatt

– Solberg-regjeringen skyver ansvaret til neste regjering, sier Gimming.

Hvorfor mener Venstre at kjøttreduksjon er et viktig klimatiltak for Norge?

I sommer har fylkesstyre fått tildelt hvert sitt partiprogram. Tove Schult har satt seg inn i partiprogrammet til Venstre i Trøndelag, mens Kari Åker og Petter H. Kimo har tatt for seg intervjuene. Her kan du se intervjuene med 1.kandidat i sør, Jon Gunnes og 1.kandidat i nord, André Skjelstad.

Hvordan tenker Krf å følge opp Lov om god handelsskikk?

I sommer har fylkesstyret fått tildelt hvert sitt partiprogram i forbindelse med Stortingsvalget 2021. Kari Toftaker har satt seg inn i partiprogrammet til Kristelig Folkeparti. Lenger ned på siden kan dere se Gunnar Alstad ta en nærmere prat med Øyvind Håbrekke.

Hva mener Sosialistisk Venstreparti må til for å få flere unge bønder til å satse på landbruket?

I sommer har fylkesstyret fått tildelt hvert sitt partiprogram i forbindelse med Stortingsvalget 2021. Bjørnar Schei har satt seg inn i partiprogrammet til Sosialistisk Venstreparti. Lenger ned på siden kan dere se Erlend Fiskum ta en nærmere prat med 1.kandidat i sør, Lars Haltbrekken.

Hvordan vil partiet Rødt øke matproduksjonen og selvforsyningsgraden i Trøndelag?

I sommer har fylkesstyret fått tildelt hvert sitt partiprogram i forbindelse med Stortingsvalget 2021. Annette Brede og Petter H. Kimo har satt seg inn i partiprogrammet til Rødt. Her kan dere se intervjuene med 1.kandidat i sør, Hege Bae Nyholt og 1.kandidat i nord Hanne Lise Fahsing.

Hvem mener Fremskrittspartiet er heltidsbonden?

Fylkesleder Kari Åker har sett på partiprogrammet til Fremskrittspartiet. Her kan du se intervjuet hennes med førstekandidatene Sivert Bjørnstad og Terje Settenøy i Trøndelag.

Hva mener Høyre om jordvern?

Fylkesstyremedlem Gunnar Alstad har tatt et dypdykk i Høyres partiprogram og stilt spørsmål til Elin Agdestein om jordvern, inntekt og hennes tanker rundt årets protester mot jordbrukspolitikken.

Vil du vite hvordan Senterpartiet ønsker at norsk matproduksjon skal se ut i fremtiden?

Petter Harald Kimo har intervjuet Senterpartiets Marit Arnstad og Ola Borten Moe om fremtidens landbrukspolitikk. Videre ned på siden kan du se filmklipp av intervjuene og spørsmålene vi stilte førstekandidatene fra Trøndelag.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere