Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Vil du vite hva Miljøpartiet De Grønne tenker om inntekt, rovdyr og konvensjonelt landbruk?

Fylkesstyremedlemmene i Trøndelag Bondelag fikk i sommer hvert sitt politiske parti som de skulle finne ut hva som står om landbruk. Eivind S Mjøen fikk Miljøpartiet De Grønne og han har sammen med Ole Dybwad truffet Tommy Reinås og spurt litt mer om MDGs politikk.

Vil du vite hva Arbeiderpartiet tenker om å styrke lønnsomheten i norsk matproduksjon?

I sommer har fylkesstyre fått tildelt hvert sitt partiprogram. Først ut er Erlend som har satt seg inn i partiprogrammet til Arbeiderpartiet. Her kan du se intervjuet hans med 1.kandidat Ingvild Kjerkol.

Landbruket er på valg

13 september er landbrukets framtid på valg. Styremedlemmene i Trøndelag Bondelag har lest gjennom programmene til alle de politiske partiene og hva de sier om landbruket. Og det mangler ikke på gode ord og tanker om norsk matproduksjon.

Hva slags landbruk velger du?

Fylkesstyret har gått gjennom valgprogrammet til hvert sitt tilfeldig utvalgte parti, og "funnene" om landbruk har vi delt på Facebook i sommer. Her finner du alt samla,

Vil ha politisk støtte til landbruksløft

Kraftig inntektsvekst er avgjørende for å utvikle framtidas landbruk. – Et samla landbruk ber politikerne i årets valgkamp om et landbruksløft, sier Bjørn Gimming, leder i Norges Bondelag.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere