Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Hjemme, hjemme, uavgjort

Nabokampen er avsluttet og vi er klare for å dele ut heder og ære, samt premier. To lokallag utmerket seg i den uhøytidelige vervekonkurransen.

Ny nasjonal jordvernstrategi lagt fram i dag

I dag la regjeringen fram forslag til ny nasjonal jordvernstrategi med flere nye tiltak.

Arbeiskraft gjennom NAV

Det er stort behov for sessongarbeidere i grøntsektoren. Produsenter oppfordres med dette til å kontakte lokale markedskonsulenter i NAV for å få bistand.

Traktor til Oslo heies gjennom Trøndelag i helga!

Mange støvler rundt omkring i Trøndelag

Det er brudd i årets jordbruksoppgjør fordi regjeringas tilbud ikke gir framtidstro til bonden. Vi vil ha et nødvendig inntektsløft til alle bønder.

Regjeringa forstår ikke alvoret!

-Avstanden var for stor mellom regjeringas virkelighetsforståelse og det inntekstløftet vi mener er helt nødvendig. Derfor bryter vi, sier Lars Petter Bartnes, leder i Norges Bondelag.

Stor skuffelse over Statens tilbud

– Tilbudet gir ingen mulighet til å tette noe gap i inntektsforskjellen med andre grupper. Det gir heller ingen mulighet til å løfte produksjoner som henger etter inntektsmessig, sier fylkesbondelagsleder Kari Åker

Innholdsrik vårkampanje som vil vare helt til høsten!

Lunsj til Fylkestinget i april er blitt et flott tradisjon for Trøndelag Bondelag, og ingenting hindrer oss i å gjennomføre den. Stortingspolitikere har fått eller får en hilsen fra sitt lokallag, og mange barn håper vi får oppleve gleden ved å dyrke mat:-)

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere