Nyheter fra Trøndelag Bondelag

19 prosent nedgang i jordbruksinntekt

NIBIO har i dag lagt fram de årlige driftsgranskingene, og for andre år på rad viser tallene en inntektsnedgang i landbruket. Nedgangen på landsbasis var 11 prosent, men for Trøndelag hele 19%.

Det første styret i Trøndelag Bondelag

Det aller første styret i Trøndelag Bondelag er valgt, og blir operativt fra 1.januar 2020

Trøndelag Bondelag i boks!

Det spares ikke på engasjement og positivisme når to blir til en. Sør- og Nord-Trøndelag Bondelag er fusjonert og nå blitt til Trøndelag Bondelag.

KORNMØTER HØSTEN 2019

Det er tid for en ny runde med kornmøter. Kvithammer onsdag kveld den 11.12 kl 18.30, på Mære torsdag 12.11. kl 10.00 og på Skjetlein samme kveld kl. 18.30. Se program

Kari Åker innstilt som leder for nye Trøndelag Bondelag

Kari Åker fra Rissa er av valgnemnda innstilt som leder av fylkesstyret til nye Trøndelag Bondelag

Ny hjemmeside og nye facebookside for Trøndelag Bondelag

I disse dager jobber vi i administrasjonen på mange arenaer med å rigge oss og dere mot nye Trøndelag Bondelag. Blant annet jobbes det med ny hjemmeside, ny facebookside og nytt profileringsmateriell.

Ekstraordinært og konstituerende årsmøte, ledermøte dag 2- Historisk når Trøndelag Bondelag etableres

3.- 4. desember blir det nye Trøndelag Bondelag stiftet. De tidligere fylkeslaga skal avvikles i ekstraordinære årsmøter og ny fylkeslag med nytt styre skal etableres i et konstituerende årsmøte med representanter fra alle lokallag i Trøndelag

Bli med kurs for tillitsvalgte

Påmeldingsfrist snarest til kurs. Midtnorsk Landbruksråd arrangerer kurs for tillitsvalgte som ønsker å lære mer om organisasjonsarbeid.

Våre samarbeidspartnere