Min side - nyttig verktøy for lokallaget

  Tillitsvalgte i  lokallaget kan bruke Min side / Mitt lokallag til lokallagsadministrasjon. Du får tilgang til medlemslister og kan sende e-post og sms direkte til medlemmene i laget. Les mer Mitt lokallag - brukerveiledning

  Bruk Mitt lokallag for å oppdatere verv etter årsmøtet. Fylkeskontoret kan også få tilsendt informasjon om hvem som er valgt til årsmøteutsendinger og andre opplysninger i skjemaet: Melding etter årsmøte i lokallaget  (Word-fil).

  Bestill materiell i nettbutikken

  Lokallagshåndboka ble oppdatert i 2018 og gir kunnskap om lokallagsdrift for tillitsvalgte i lokale Bondelag. Sørg for at alle styremedlemmer får denne. Lokallagshåndboka innholder godkjent studieplan. Du finner lokallagshåndboka i nettbutikken.I nettbutikken kan du bestille håndboka i print eller laste den ned direkte. 

  I varegruppa Organisasjon og medlemskap i nettbutikken finnes mer materiell som kan lastes ned eller bestilles for å få tilsent i posten. 

  Lokallagsarbeid 

  Vi jobber kontinuerlig for at det skal være så interessant og attraktivt som mulig å være medlem og tillitsvalgt i Bondelaget. Vi har opprettet en digital forslagskassa der det er mulig å komme med alt av ideer, tips og triks eller ting vi bør ta tak i. Link til digital forslagskasse.

  Under har vi også samlet ulike tips og oppskrifter til hjelp i lokallagsarbeidet. 

  Logoer og visuell profil

  Her finner dere logoer for alle lokallag og annet nyttig til bondelagets visuelle profil.