Min Side

Min side - nyttig verktøy for lokallaget

Tillitsvalgte i  lokallaget kan bruke Min side / Mitt lokallag til lokallagsadministrasjon. Du får tilgang til medlemslister og kan sende e-post og sms direkte til medlemmene i laget. Les mer Mitt lokallag - brukerveiledning. Bruk Mitt lokallag for å oppdatere verv etter årsmøtet. Fylkeskontoret kan også få tilsendt informasjon om hvem som er valgt til årsmøteutsendinger og andre opplysninger i skjemaet: Melding etter årsmøte i lokallaget  (Word-fil).

 

 

Bestill her

Bestill materiell i nettbutikken

Lokallagshåndboka ble oppdatert i 2018 og gir kunnskap om lokallagsdrift for tillitsvalgte i lokale Bondelag. Sørg for at alle styremedlemmer får denne. Lokallagshåndboka innholder godkjent studieplan. Du finner lokallagshåndboka i nettbutikken. I nettbutikken kan du bestille håndboka i print eller laste den ned direkte. 

I varegruppa Organisasjon og medlemskap i nettbutikken finnes mer materiell som kan lastes ned eller bestilles for å få tilsent i posten. 

 

 

Les her

Lokallagsarbeid 

Vi jobber kontinuerlig for at det skal være så interessant og attraktivt som mulig å være medlem og tillitsvalgt i Bondelaget. 

Under har vi også samlet ulike tips og oppskrifter til hjelp i lokallagsarbeidet. 

 

 

Logoer og visuell profil

Her finner dere logoer for alle lokallag og annet nyttig til bondelagets visuelle profil.

 

Lover for Norges Bondelag

Lover for Norges Bondelag ble vedtatt 1896, med senere revisjoner. Siste endring ble vedtatt av årsmøtet 2023.

Bokmål / Nynorsk