Drift av lokallag

 • Tips en venn om denne siden

Denne siden innholder informasjon, maler og eksempler som kan brukes i lokallagsarbeidet.

  Min side - nyttig verktøy for lokallaget

  Tillitsvalgte i  lokallaget kan bruke Min side / Mitt lokallag til lokallagsadministrasjon. Du får tilgang til medlemslister og kan sende e-post og sms direkte til medlemmene i laget. Les mer Mitt lokallag - brukerveiledning

  Bruk Mitt lokallag for å oppdatere verv etter årsmøtet. Fylkeskontoret kan også få tilsendt informasjon om hvem som er valgt til årsmøteutsendinger og andre opplysninger i skjemaet: Melding etter årsmøte i lokallaget  (Word-fil).

  Bestill materiell i nettbutikken

  Lokallagshåndboka ble oppdatert i 2018 og gir kunnskap om lokallagsdrift for tillitsvalgte i lokale Bondelag. Sørg for at alle styremedlemmer får denne. Lokallagshåndboka innholder godkjent studieplan. Du finner lokallagshåndboka i nettbutikken.I nettbutikken kan du bestille håndboka i print eller laste den ned direkte. 

  I varegruppa Organisasjon og medlemskap i nettbutikken finnes mer materiell som kan lastes ned eller bestilles for å få tilsent i posten. 

  Lokallagsarbeid 

  Under har vi samlet ulike tips og oppskrifter til hjelp i lokallagsarbeidet. 

  Lokallagsarbeid - styret

  Norges Bondelags ca 63.000 medlemmer er fordelt på 520 lokallag med ca 2.750 tillitsvalgte, noe som utgjør et organisasjonsapparat mange misunner oss. Vi er mange og er godt organisert!

  Lokallagsarbeid – Valgnemnda

  Valgnemnda har en viktig oppgave i lokallaget ved å finne fram til gode tillitsvalde i lokallaget. Gjennom sitt arbeid legger valgnemnda grunnen for et godt fungerende lokallag.

  Kasserer/Økonomi

  Denne siden innholder informasjon om kassererens oppgaver og eksempler til hjelp i økonomiarbeidet.

  Dette skjer i Norges Bondelag

  Fredag
  31
  januar

  Bonden og nasjonal kriseberedskap

  Landbrukets Hus, Hollendergata 5, Oslo
  Tirsdag
  04
  februar

  AU-møte

  Landbrukets hus
  Onsdag
  05
  februar

  Styremøte

  Landbrukets hus

  Våre samarbeidspartnere