Medlemsverving - vi må tørre og spørre!

  • Tips en venn om denne siden

Verv nye medlemmer til Norges Bondelag!

Vi ønsker enda flere med på laget. Mange medlemmer gir oss slagkraft og forhandlingsstyrke. Vi er sterkere når vi står samlet om å sikre rekruttering, livskraftige bygdesamfunn og et aktivt landbruk over hele landet.

Verv på SMS!
Send SMS med kodeord BONDE samt teksten "navn" "telefonnummer" samt "vervet av" til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av tre dager.

Verv bruksmedlemmer

Det er en del aktive bønder og grunneiere som ikke er medlemmer i Norges Bondelag. Noen av disse er organisert i Bonde- og Småbrukarlaget, men potensialet er likevel stort. Det er store variasjoner i organisasjonsgrad mellom fylker og kommuner. Statistikk over medlemstilslutningen i den enkelte kommune får du på fylkeskontoret. Slik kan du finne ut hvilke bønder i din lokallagskrets som ikke er medlem.

Verv personlige medlemmer og husstandsmedlemmer

Omtrent halvparten av medlemmene i Bondelaget er personlige medlemmer. Personlige medlemmer er svært viktige for Bondelaget, fordi de er med på å vise at norske bønder har stor støtte i befolkningen. Her er det stort potensiale for å verve flere! Det er også mange arbeidsplasser knyttet til landbruket (eks. fòrleverandører, maskinbransjen, entreprenører, avlsorganisasjoner, landbruksforvaltning, næringsmiddelindustrien, transport). Og ikke glem egen partner og barn!

Slik kan du melde inn nye medlemmer

  • Bruk elektronisk innmeldingsskjema, eller last ned innmeldingsskjema. Husk å oppgi ditt navn under «vervet av». 
  • Ta kontakt med Norges Bondelag på telefon 22054500 eller ring fylkeskontoret. Du må minst ha navn og telefonnummer til det nye medlemmet. Resten kan oppgis i ettertid.
  • Send SMS med kodeord BONDE samt teksten <navn> <nummer> samt <vervet av> til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av tre dager.

Vervepremier

Vi setter pris på at medlemmer verver. Derfor gir vi gavekort a kr 400 på Felleskjøpet og den populære BONDE t-skjorta når man verver et nytt medlem.

Forutsetningen er at nye medlemmer betaler medlemskontingenten. Vervingen gjelder alle typer medlemskap. Du kan bestille vervepremie her. Husk å oppgi hvilken størrelse og modell (dame/herre) du ønsker på BONDE t-skjorta.  

Dette skjer i Norges Bondelag

Onsdag
22
april

Styremøte

Landbrukets hus
Tirsdag
26
mai

Styremøte

Landbrukets hus
Tirsdag
26
mai

Styremøte i BS (telefonstyremøte)

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere