Verv på SMS!
Send SMS med kodeord BONDE samt teksten "navn" "telefonnummer" samt "vervet av" til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av noen virkedager.

Medlemsverving i Bondelaget

Vi oppforder alle som allerde er medlemmer hos oss til å tørre å spørre. Verving av nye medlemmer er viktig for å få flere med på laget slik at vi står enda sterkere. Og husk at vi har gode vervepremier gjennom hele året. For hvert medlem du verver får du et gavekort a kr 400,- hos Felleskjøpet og den populære BONDE t-skjorta. Vervepremier bestiller du her, husk å oppgi hvilken størrelse og modell (dame/herre) du ønsker på BONDE t-skjorta.

Vervekampanje 2023

Å opprettholde en stor og stabil medlemsmasse er nødvendig for gjennomslagskraften vår, og avgjørende i kampen for det norske landbruket. Vi opplever nå en stabil nedgang som har vart over tid og det vil kreve en betydelig innsats fra hele organisasjonen hvis vi skal klare den snuoperasjonen vi har foran oss nå.

Våre beste ververe er våre egne, og sammen skal vi stå på for å nå målsettingen vår med 60.000 medlemmer ved nyttår. Vi trår til og utvider verveperioden med gratis medlemskap fra 1.oktober og ut året.

Vervekampanjen i 2023: 1 tillitsvalgt – ett nytt medlem!

Hvis hvert lokallag verver 5 nye medlemmer, vil det tilsvare over 2000 nye medlemmer. –da er vi i mål. 5 nye medlemmer pr lokallag!


Det er også utarbeidet egne plakater og flyers med «Fem gode grunner til å være medlem i Norges Bondelag». Alt nytt materiell er utarbeida i utskriftsvennlige formater, slik at man skal kunne skrive ut på vanlige hjemmeskrivere. Format på flyeren er A5 (skriv ut tosidig i A4 og klipp arket i to). Plakaten er i A3.

Flyer

Plakat

 

Lokallaga oppfordres til

  • Å bruke materiellet til stands eller henge opp plakatene på aktuelle steder som på matbutikken, lokalt regnskapskontor osv.
  • Gjennomføring av sosiale arrangementer der det går an invitere bredt. Bondepub der man starter med en kort verveappell, for eksempel. 
  • Egne vervestunt i lokallaget. Det er alltid noen man kan verve!

 

Slik kan du melde inn nye medlemmer

  • Bruk elektronisk innmeldingsskjema, eller last ned innmeldingsskjema. Husk å oppgi ditt navn under «vervet av». 
  • Ta kontakt med Norges Bondelags medlemssenter på telefon 22054502 eller ring fylkeskontoret. Du må minst ha navn og telefonnummer til det nye medlemmet. Resten kan oppgis i ettertid.
  • Send SMS med kodeord BONDE samt teksten <navn> <nummer> samt <vervet av> til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av tre dager.