Verv på SMS!
Send SMS med kodeord BONDE samt teksten "navn" "telefonnummer" samt "vervet av" til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av noen virkedager.

Medlemsverving i Bondelaget

Vi oppforder alle som allerde er medlemmer hos oss til å tørre å spørre. Verving av nye medlemmer er viktig for å få flere med på laget slik at vi står enda sterkere. Og husk at vi har gode vervepremier gjennom hele året. For hvert medlem du verver får du et gavekort a kr 400,- hos Felleskjøpet og den populære BONDE t-skjorta. Vervepremier bestiller du her, husk å oppgi hvilken størrelse og modell (dame/herre) du ønsker på BONDE t-skjorta.

Det er også utarbeidet egne plakater og flyers med «Fem gode grunner til å være medlem i Norges Bondelag». Alt nytt materiell er utarbeida i utskriftsvennlige formater, slik at man skal kunne skrive ut på vanlige hjemmeskrivere. Format på flyeren er A5 (skriv ut tosidig i A4 og klipp arket i to). Plakaten er i A3.

Flyer

Plakat

 

Lokallaga oppfordres til

  • Å bruke materiellet til stands eller henge opp plakatene på aktuelle steder som på matbutikken, lokalt regnskapskontor osv.
  • Gjennomføring av sosiale arrangementer der det går an invitere bredt. Bondepub der man starter med en kort verveappell, for eksempel. 
  • Egne vervestunt i lokallaget. Det er alltid noen man kan verve!

 

Slik kan du melde inn nye medlemmer

  • Bruk elektronisk innmeldingsskjema, eller last ned innmeldingsskjema. Husk å oppgi ditt navn under «vervet av». 
  • Ta kontakt med Norges Bondelag på telefon 22054500 eller ring fylkeskontoret. Du må minst ha navn og telefonnummer til det nye medlemmet. Resten kan oppgis i ettertid.
  • Send SMS med kodeord BONDE samt teksten <navn> <nummer> samt <vervet av> til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av tre dager.