Verv på SMS!
Send SMS med kodeord BONDE samt teksten "navn" "telefonnummer" samt "vervet av" til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av tre dager.

November = Vervemåned!

 

November er fast vervemåned i Bondelaget, og denne tradisjonene gjentar vi i år også. Vervemåneden 2019 ble den beste noensinne med over 750 nye medlemmer. I en tid da stadig flere virkelig får øynene opp for nødvendigheten av norsk landbruk og arbeidet Bondelaget gjør tror vi det er mulig å få til et minst like godt resultat i årets vervemåned.

Som vanlig vanker det premier til fylkes- og lokallaget med best medlemsutvikling:

  • Lokallaget med høyest medlemsvekst får kr 30.000,- til lokallagsaktivitet
  • Fylkeslaget med høyest medlemsvekst får besøk av Bondelagskokk Halvar Ellingsen som vil kokkelere for fylkeslaget en kveld.

Oversikt over medlemsutvikling i fylkes- og lokallag blir oppdatert hver fredag i vervemåneden, du finner link til disse oversiktene under relaterte linker på denne siden.

Fra og med 1. november er det gratis medlemskap ut året. Nye medlemmer vil da få faktura i forbindelse med ordinær kontingentutsending på nyåret.

Vinn gavekort hos De historiske Hotel og Spisesteder

De Historiske er en medlemsorganisasjon for mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. 65 hoteller, 26 spisesteder og 2 båter er medlem av gruppen.

Alle som verver minst et medlem i vervemåneden er med i trekningen av et gavekort på De Historiske. Vinnersjansen er like stor om du verver 1 eller 10 nye medlemmer.

 

De ordinære vervepremiene gjelder som vanlig i verveperioden, for hvert medlem du verver får du et gavekort a kr 400,- hos Felleskjøpet og den populære BONDE t-skjorta. Vervepremier bestiller du her, husk å oppgi hvilken størrelse og modell (dame/herre) du ønsker på BONDE t-skjorta.

 

Slik kan du melde inn nye medlemmer

  • Bruk elektronisk innmeldingsskjema, eller last ned innmeldingsskjema. Husk å oppgi ditt navn under «vervet av». 
  • Ta kontakt med Norges Bondelag på telefon 22054500 eller ring fylkeskontoret. Du må minst ha navn og telefonnummer til det nye medlemmet. Resten kan oppgis i ettertid.
  • Send SMS med kodeord BONDE samt teksten <navn> <nummer> samt <vervet av> til 2030. Potensielle medlemmer vil bli kontaktet i løpet av tre dager.