Nyheter

Åpen Gård i Balsfjord

Folk koste seg i finværet i Balsfjord

Mona og Terje Løvheim på Sletta i Balsfjord arrangerte søndag Åpen Gård. Asgeir Slåttnes var invitert for å åpne arrangementet på Elvevoll gård, som fikk gode besøkstall i strålende vær.

Velkommen til alle ungdommer mellom 13-17år, nå er det ny samling i Grønn framtid!

Nå er det påmelding til neste Grønn framtid- samling, som er i Kvæfjord 11.-13. september - det blir kjempespennende! Vi skal besøke både Rå vgs., Inn På Tunet-gårder, en supermoderne robotfjøs, en stor bær-produsent, vi skal smake og kokkelere med lokale delikatesser samt at landbruksinteressert ungdom får møtes og ha det gøy og sosialt sammen.

Årsmøter i lokallaga 2014

Uke 40 og 41 er planlagt til gjennomføring av årsmøter i lokallaga i Troms. Sted og tid fra de ulike lagene vil bli lagt ut her og på Facebook, i tillegg vil du motta en egen invitasjon fra ditt lokallag.

Styremøte Troms Bondelag 17.-18.08

Troms Bondelag

Fylkesstyret avholder første møte i høstsesongen på Kvaløya hos fylkesleder Asgeir Slåttnes, søndag 17. og mandag 18. august. Søndag vil det bli muligheter til å få med seg litt av Artic Race, som har lagt ruta rundt øya på siste etappe. Sykkelrittet har enorm interesse og mediedekning, og dette gir muligheter til å vise frem det unike jordbrukslandskapet i nord.

Her arrangeres Åpen Gård 2014

Åpen Gård i Balsfjord

72 gårder over hele landet åpner dørene for publikum under årets Åpen Gård-arrangementer. I Troms er det Balsfjord Bondelag ved Mona Mølmann og Terje Løvheim på Elvevoll gård som åpner gården søndag 24.08. Dette er 15. gang det arrangeres Åpen Gård i Balsfjord. Programmet for dagen inneholder natursti, ridning, underholdning, konkurranser og bålkos. Besøkende vil få møte de vanligste husdyrene som sau, kalver, lam, gris, hest og høner. Det vil i tillegg bli salg av grillmat, rømmegrøt, vafler, brus og kaffe. Balsfjord Bondelag ønsker alle hjertelig velkommen til Sletta i Balsfjord!

Våre samarbeidspartnere