Nyheter

Troms Utmarkslag inviterer til utmarksseminar 7.desember kl. 1100-1400, Sørheim Brygger, Lyngseidet.

Troms Utmarkslag inviterer til utmarksseminar med fokus på samspillet mellom de ulike aktørene i utmarka. Vi ønsker å fokusere på mulighetene for et godt samspill mellom grunneiere, lokalbefolkning, kommune og næringsutøvere som bruker utmarka.

Ledermøte for Troms Bondelag i Nordreisa

Ledermøte

Lokallagslederne i Troms er samlet i Nordreisa for felles ledermøte. Trine Hasvang Vaag startet dagen med orientering fra Nortura angående lammesesong og lidyrformidling

Nytt styre i Dyrøy- og Salangen Bondelag

I går ble det avholdt årsmøte i Dyrøy- og Salangen Bondelag på Sjøvegan. Gode diskusjoner og følgende styre ble valgt:

Årsmøte i Dyrøy- og Salangen Bondelag

Troms Bondelag inviterer til årsmøte i Dyrøy- og Salangen Bondelag, onsdag 8.november kl. 2000, i Salangshallen, Sjøvegan- møterom i underetasjen.

Tid for årsmøtene i lokallagene

Lokallaget Tromsøysund avholder sitt årsmøte

Tromsøysund Bondelag hadde sitt årsmøte i går 25. oktober, og Ellinor Jensen ble gjenvalgt som leder. Vi gratulerer!

Rekruttering i Tromsø

Utdanning for fremtiden

Troms bondelag var på utdanningsmesse i Tromsøhallen i forrige uke sammen med Senja videregående skole. Sammen prøvde vi å overbevise ungdommen om at naturbruk er utdanninga for fremtiden!

Troms: Mulighetenes landbruk

sau på beite

Agri Analyse har på oppdrag fra Troms Bondelag utarbeidet en rapport for å se på muligheter og utfordringer i Troms-landbruket. Denne skal presenteres i Tromsø 27. september på Fylkeshuset.

Landbrukets Økoløft

Kyr på beite

Mandag 16. oktober kl. 12 -16 inviteres det til gratis arrangement på Tjeldsunbrua kro og hotell. Er du nysgjerrig på muligheter og utfordringer ved økologisk produksjon? Kom på møte!

Våre samarbeidspartnere