Nyheter

Alle i Ringsaker får valgbrosjyre fra Bondelaget

Bondelagene i Ringsaker har gjort en kjempeinnsats, og har gitt ut en valgbrosjyre som lørdag 31. august kommer ut til alle innbyggere i kommunen. Ringsaker Blad fulldistribueres til alle husstander denne dagen, og inni avisa ligger brosjyren som bondelagene i Ringsaker har fått produsert.

Bringer klarhet i toll-tullet

Synnøve Finden-meieriet i Alvdal ble trukket fram som kroneksempel på betydningen av ostetoll-endringen, mens Frp forsøkte å bruke Finden som sitt sannhetsvitne i stikk motsatt retning. Torsdag 5. september samles politikere, LO og Bondelaget til debatt i Alvdal. Formål: Nå skal sannheten om tollen fram.

Slipp til de som vil og la de forme sin egen landbruksbedrift

Rekrutteringsproblemene kan delvis løses ved å motivere den eldre generasjonen til å gi seg tidligere, mente flere styremedlemmer fra Oppland og Sogn og Fjordane. I dag og i morgen er fylkesstyrene i disse to fylkene samlet til felles styremøte i Lom.

Vellykka Åpen gard-arrangement i Alvdal

Overveldende mange la veien til Langodden søndag 25. august. På det storslåtte området med gardstun og campingplass ved Glåmas bredd strålte unger og vaksne om kapp med sola.

Setter skapet på plass om ostetoll

Einar Myki, leder i Hedmark Bondelag, setter skapet på plass om blant annet ostetoll og politikk på borgerlig side i denne appellen som han holdt på Fellesforbundets 25-årsjubileum på Tynset 26. august.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere