Janne Samuelshaug, Kristine Follstad, Siri Maana, Jorunn Brandsnes og Elin Maana serverte de besøkende flott mat med lokal forankring. På menyen sto blant anna potetsuppe, kjøttkaker på gaffel, lapper, vafler og søngrøt.

Kasjmirbukken Jørgen ankommer arenaen med familien Bergebakken på slep.  Foto: Grete Karin Inderberg.

Kopplamma koste seg med mye oppmerksom, mens Line Kielland og Line Ness tar turen rundt jordet med forventninsfulle barn på hesteryggen.

Kjæm'n fra Tynset trivs'n overalt. Grisene til Marianne og Torgeir Lunåsmo koste seg på et 2-dagers ferie-opphold på Langodden.

Føllet til familien Skaret Steien fikk mye oppmerksomhet. Foto: Grete Karin Inderberg.

Det var mange som fikk prøve seg som travkusk sammen med Guri Grimsgård.

Gina med en av gardens to dvergkaniner.

Kyllingene som var 6 dager gamle, var desidert minst av dyra som var å treffe på Langodden.  Foto: Grete Karin Inderberg.

På låven var det muligheter for å hoppe i høyet og kjøre tråtraktor.  Foto: Grete Karin Inderberg.

Sterke gutter kløver ved.

 
Storsteigen v.g.s. stilte med informasjon om utdanningsmuligheter, organiserte pilkast på mandelpotet og stekte lapper på vedfyrt takke. Her er det Gina Trønnes Lilleeggen som står for stekinga.
 
 
Representanter fra Alvdal Sau og Geit, NILF og Alvdal Bygdekvinnelag stilte med informasjonsmateriell og Nortura og TINE delte ut smaksprøver.
 

Innimellom urbane Steiinger og Tynsetinger, kunne det også observeres bønder på kafeen på Langodden.

Over 100 personer leverte inn svar på naturstien. En del av ungene som deltok fikk matesker fra COOP/TINE i premie. Det ble også premier til noen av deltakerne på hesteskokasting.

Dugnadsgjengen takker alle besøkende for at de bidro til å gjøre dagen til et storslått arrangement.  Foto: Grete Karin Inderberg.

Alvdal Bondelag retter stor takk til familien Langodden som tok initiativ til og som åpna garden sitt for arrangementet.

Alvdal Midt i Væla ga kjempeomtale av arrangementet og har lagt ut mange flotte bilder på heimesida si. Les mer her.