Nyheter

Nyttig innspills-møte med Buskerud Ap om fylkesvalgprogrammet

Tirsdag møtte vi representanter for programkomiteen i Buskerud Arbeiderparti. – Vi er veldig glade for å kunne komme med innspill til programarbeid sier fylkesleder Håkon Haug Laa. -Dette er også veldig nyttig for oss, sier leder av programkomiteen for Buskerud Arbeiderparit, Mons Ivar Mjelde.

Drømmedag i Hallingdal

Tirsdag 20. september strålte sola fra skyfri himmel og i fjellet lyste høstfargene mot oss da vi viste fram landbruket og det vakre kulturlandskapet i Hallingdal for generalsekretæren i Norges Bondelag, Sigrid Hjørnegård. – Veldig nyttig og hyggelig å treffe dyktige bønder og å lære mer om fjell-landbruket, fastslår Hjørnegård.

Moro å være svinebonde

Vi møter Knut Olav og Anette Stryken hjemme på gården i huset som er fra 1817. Her driver de med svin og korn. – Det er moro å være grisebonde, og jeg er stolt av at hver 5. gris i verden har Norsvin-gener, sier lokallagsleder og svinebonde Knut Olav Stryken.

Suksess for Matveien i Lier

Rundt 100 interesserte hadde tatt veien til Store Gilhus gård da konferansen Matveien 2022 gikk av stabelen 13.09. -Vi skal bygge opp en sentral møteplass for matnæringa og beslutningstakere, sa Lie-ordfører Gunn Cecilie Ringdal da hun ønsket velkommen. Innlederlista var spekket med gode innledere, blant dem var også leder i Norges Bondelag Bjørn Gimming.

Forsterking av strømstøtteordningen må til for å sikre matproduksjon.

Vi har vært på besøk hos veksthusbonde Hans Kristian Bjørnstad Jensen i Lier, og strøm var selvfølgelig et tema. – Jeg er glad for Bondelagets forslag til departementet om forsterking av strømstøtteordningen. Dette er en nødvendig justering for at ordningen skal fungere etter intensjonen og vil bidra til å sikre norsk matproduksjon, sier Jensen.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere