Nyheter

Arbeidet med jordbruksforhandlingene i full gang

Denne uka har vi avholdt tre regionmøter med over 70 deltagere til sammen. På møte 27. januar hadde vi med oss både Eli Reistad og Egil Chr Hoen. – Det er svært viktig for oss å få inn innspill i arbeidet med jordbruksforhandlingene, sier fylkesleder Håkon Haug Laa

Åpent møte «Verdien av utmarka»

Buskerud Bondelag inviterer til åpent møte om "Verdien av utmarka". Tirsdag 22.februar kl.11.00 - ca kl.14.15. Sted: Pers Hotell, Gol.

Initiativ for gjødselkompensasjon

Tilgang på gjødsel er det mest kritiske før våronna. Nå ber Bondelaget om samarbeid for å gi bonden sikkerhet, og for å unngå lavere matproduksjon.

Har noen en god idé for landbruket i Buskerud?

Stiftelsen John Rasmussen Aas og Hustrus legat skal i 2022 dele ut til sammen kr. 150 000,- av legatets midler til prosjekter/tiltak innen landbruk og landbruksbaserte næringer i tidligere Buskerud fylke.

Åpent møte om jordbruksforhandlingene

Nå har du mulighet til å si din mening om jordbruksforhandlingene 2022. Buskerud Bondelag inviterer alle bondelagsmedlemmer i Buskerud til åpent møte foran jordbruksforhandlingene 2022.

Kornskolen 2022 Buskerud

I vinter blir det arrangert en grunnleggende kornskole for de som ønsker å lære om korndyrking på en økonomisk og miljøvennlig måte i Buskerud. Kurset passer for deg som er ny kornprodusent, eller deg som mener at du trenger litt faglig påfyll.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere