Nyheter

Fagdag om økologisk landbruk

regnbue ku

Tirsdag 27.09 kl. 10-14 i auditoriet på Øksnevad VGS Oikos Rogaland/ØKOUKA inviterer i samarbeid med Landbrukets ØKOLØFT til fagdag om rådgiving, sertifisering og markedet innen økologisk landbruk. Vi får også vite mer om hverdagen som økologisk produsent.

Åpen Gård på Randaberg og Sokndal

Bondelaga i Randaberg og Sokndal inviterer til Åpen Gård på søndag! Det blir varierte aktiviteter som hopp i høyet, visning av dyr, natursti og lignende. Salg av is og grillmat. Arrangementet er som alltid gratis.

Styret og kontoret i Rogaland Bondelag drar på studietur til NMBU i Ås, 23.-24. august 2016.

I løpet av studieturen avholder vi også styremøte for fylkesstyret og et fellesmøte med Akershus Bondelag.

Unge bønder-kurs 28.-29. oktober 2016

ung bonde

Rogaland Bondelag og Samarbeidsrådet i Rogaland ønsker velkommen til årets unge bønder-kurs som arrangeres i forbindelse med Agrovisjon 2016 på Stavanger Forum. Målet med kurset er å gi nyttig kunnskap til unge som har eller skal overta gården. Det vil blant annet bli gitt en innføring i juss og eierskifte, tilskuddsordninger landbruksøkonomi og HMS.

Midt i blinken

gjesdal

Nærmere 200 personer var møtt fram ved Gjesdal Bygdahus 27 juli for å heie fram skiløperen som deltok på årets langløp på rulleski i samband med blinkfestivalen. Det var enormt god stemning til tross for mykje regnvær. Mange hadde tatt utfordringa og hadde kledd seg ut som ulike dyr.

Våre samarbeidspartnere