Nyheter

Agrovisjon 2016- 28.-30. oktober

bondevennen

Det er nå solgt utstillingsareal tilsvarende 8000 m2 og Agrovisjon utvider utstillingsarealet med 25 % i forhold til tidligere for å få plass til alle. Rogaland Bondelag sitter i hovedkomiteen for planleggingen av Agrovisjon 2016 og årets messe kan blant annet by på kjekke sosiale arrangement, spennende konferanse og varierende skulderarrangement.

Planting i Randaberg sentrum

randaberg

Randaberg Bondelag inviterte i dag elever fra de 3 ungdomsskolene i Randaberg til å plante i Randaberg sentrum. Det ble plantet salat, blomster og urter og elevene lærte mye. Ungdomsskoleelevene har nå fått et eierskap til plantene og hadde en fin dag. Et godt tiltak av Randaberg Bondelag.

Dirdal barnehage på besøk hos fylkesleder Ola Andreas Byrkejdal

ola andreas Byrkjedal

Til tross for travle tider i sauhuset med lemming tok fylkesleder i Rogaland Bondelag seg tid til et gårdsbesøk fra Dirdal barnehage. Det er stor stas for barna å få komme på besøk.

Møte med fylkesutvalget

fylkesutvalget

Fylkesleder i Rogaland Bondelag Ola Andreas Byrkjedal hadde i dag et innlegg i fylkesutvalget.Ola Andreas poengterte viktigheten av norsk mat og jordvern for fremtidig produksjon av mat og målet om økt matproduksjon.

Melkebønder må bygge om eller legge ned

Bygge om fra båsfjøs til løsdrift eller slutte med storfe og melkekyr? Det er spørsmålet 870 bønder i Rogaland må ta stilling til de neste åtte årene. Les om møtet mellom Marit Epletveit, lokallagsleder i Gjesdal Bondelag og Roy Steffensen, stortingsrepresentant for Frp i Aftenbladet.

Våre samarbeidspartnere