Nyheter

Vervekurs i Dalane

vervekurs

Verveutvalget i Rogaland Bondelag arrangerte vervekurs for lokallaga i Dalane den 25.02. Kurset var bestilt av Bjerkreim Bondelag, og utvalget har latt seg inspirere til å reise rundt i fylket for å holde slike kurs for lokallaga.

Hvordan møte media?

sau

Rogaland Bondelag arrangerer kurs i kommunikasjon, presentasjonsteknikk og mediehåndtering mandag 29. Februar 2016, Øksnevad vgs. Auditoriet. Kurset avholdes kveldstid fra 19.00-22.00.

Bondelaga i Dalane inviterer til politisk stormøte på Helleland Grendahus 16. februar

d

Tema: rekruttering og investering i landbruket - hvem er bonde i Dalane om 10 år? Innledere: Knut Storberget (Ap) og Dag Jørund Lønning (HLB)

Kurs i praktisk HMS- arbeid

Landbrukets HMS-tjeneste har satt opp flere kurs i praktisk HMS- arbeid i februar og mars.

Bondelaget på yrkesmessa på Dalane videregående skule

May Sissel

Bente Gro Milwertz Slettebø og May Sissel Nodland fronta bondeyrket i lag med avløyserlaget si Margrete Berge. Messa var på Dalane videregående skule.

Årets landbrukskonferanse går av stabelen onsdag 2.mars på Clarion Hotel Energy, Stavanger.

jordet

Landbruket vil være sentral i det grønne skiftet, kanskje først og fremst gjennom bioøkonomien. Bioøkonomien er en økonomi som baserer seg på fornybare råstoffer som jord, hav, vind og skog – samt å effektivisere produksjonsprosesser og ivareta og utvikle ressursgrunnlaget på bærekraftige måter. Og - i bioøkonomien ligger mange nye muligheter – også for Rogaland! Dette blir den grønne tråden på konferansen.

Våre samarbeidspartnere