Nyheter

Ny leder i Nord-Norsk landbruksråd

Ola Tangen er ny leder i Nord-Norsk landbruksråd.

Finnmark Fylkeskommune truer landbrukets framtid

Leder i Finnmark Bondelag Ola Tangen, mener at fylkeskommunen er en trussel for landbruket når fylkesutvalget i går gikk inn for å legge ned Tana vgs

Fokus på HMS i landbruket nødvendig

Rådgiver i Landbrukets HMS tjeneste Finnmark Vidar Aastrøm er glad for at det er mye fokus på HMS i landbruket om dagen. Tidligere i år kom vi i gang med kampanjen «trygghet og helse i landbruket», en kampanje som har bred støtte og hvor alle de store aktørene i landbruket er med på laget. Kampanjen strekker seg over to år og vil bli merkbar også i Finnmark i løpet av våren 2013.

Medlemsmøte med tema rekruttering og rovvilt

I samarbeid med fylkeslaget inviterer Tana og Nordre Varanger Bondelag til medlemsmøte den 21.11.12. Tema for møtet er rekruttering til landbruket og rovdyr. Blant innlederne er Willy Ørnebakk, leder i rovviltnemda for region 8.

Leve i naturen avsluttet

- Prosjektet Leve i naturen har vist at konflikten mellom rovdyr og beitedyr ikke lar seg løse enkelt, sier Ola Tangen. Som representant fra Finnmark Bondelag har han det siste året vært med i styringsgruppa for prosjektet.

Politiker ville lære mer om landbruk

Tirsdag denne uka besøkte Bente Haug fra Arbeiderpartiet fylkeskontoret i Finnmark Bondelag. Målet med besøket var å lære mer om landbrukspolitikk. Organisasjonssjef i Finnmark Bondelag, Veronica Andersen er svært glad for at politikere tar kontakt for å lære mer om landbruk og de utfordringer som bonden har i hverdagen.

Verdens nordligste melkebruk

Bondebladet har denne uka en artikkel om verdens nordligste melkebruk. Det er Rakel Løkke som driver gården. Hun er leder i Veidnes Bondelag

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere