Nyheter

Takk!

Etter bruddet i jordbruksforhandlingene var et faktum har dette blitt markert på ulike måter rundt omkring i fylket vårt. En stor takk til alle som har vært med og bidratt!

Ingen satsing på landbruket

- Regjeringa viser ingen vilje til å satse på landbruket, og følger ikke opp Stortingets vedtatte landbrukspolitikk. Vi kan ikke skrive under på en jordbruksavtale som bidrar til å svekke norsk matproduksjon, sier fylkesleder i Buskerud Bondelag Egil Chr. Hoen

Vellykket 59Topptur

Selv om været var både vått og kaldt la ikke det noen demper på den årlige toppturen. – Vi er svært fornøyd med dagen, sier prosjektleder for Velg Naturbruk Karl Henrik Berke.

Lytter ikke til Stortinget

- Regjeringa viser ingen vilje til å følge opp Stortingets vedtatte landbrukspolitikk og svarer ikke på de største utfordringene i norsk landbruk, sier fylkesleder i Buskerud Bondelag, Egil Chr. Hoen.

Lier Bondelag og Lier kommune inngår samarbeidsavtale om beredskap

Som en av de første kommunene i landet signerte lokallagsleder i Lier, Wiggo Andersen samarbeidsavtalen med Lier kommune om beredskap. - Vi blir tatt på alvor av kommunen sier lokallagsleder Wiggo Andersen.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere