Nyheter

Fakkeltog for en demokratisk ulveforvaltning

Bli med til Oslo 30. januar for å kreve politisk handling i ulvesaken! Det settes opp buss fra Hallingdal. Faklene tennes kl 19!

Nyttig møte med KrF i Buskerud

Buskerud Bondelag møtte Krf i Buskerud 23.01. og tema var både den framlagte jordbruksmeldinga og Krf sitt program. Både fylkesleder Egil Chr. Hoen og fylkesleder i Buskerud Krf understreket at det er nyttig med dialog.

Møte om smittevern i Vikersund

Modum Bondelag arrangerte i samarbeid med Modum kommune og Buskerud Bondelag informasjonsmøte om smittevern 23. januar på Vikersund. Lokallagsleder i Modum, Truls Ødegård, ønsket velkommen til møtet

Regionmøte i Lier

I Lier ble det avholdt felles regionmøte 17.januar for lokallagene Skoger Bondelag, Hurum Bondelag, Røyken Bondelag og Lier Bondelag. Tema på møte var jordbruksmeldinga og jordbruksforhandlingene.

ÅPENT MØTE OM SMITTEVERN I HUSDYRPRODUKSJON

Modum Bondelag i samarbeid med Buskerud Bondelag inviterer til åpent møte om smittevern mandag 23.01. kl. 19:00 på Rådhuset i Vikersund.

Regionmøte på Ringerike

Regionmøtene fortsetter og onsdag 18.01. møttes medlemmer fra Hole Landbrukslag, Ådal Landbrukslag og Norderhov Sogneselskap på Benterudstua for å diskutere jordbruksmeldinga og de kommende jordbruksforhandlingene. Lina B. Sørby fra fylkesstyret innledet.

Regionmøtene er i gang!

Vi er i gang med regionmøtene, startskuddet gikk på Gol på mandag. Det var en diskusjonsglad gjeng fra lagene i nedre Hallingdal som møttes på Solstad Hotell.

Mat på bordet framfor tog på jordet!

Det er stort press på matjorda mange steder i fylket vårt med flere store infrastrukturprosjekter under planlegging. I Øvre Eiker stilte både helikopter og 70 traktorer opp lørdag 07.01. for å markere at dobbeltspor mellom Mjøndalen og Hokksund vil bety stort tap av matjord.

Lokale regionmøter i januar

Vi starter arbeidet med jordbruksforhandlingene i januar, og i år gjør vi en vri ved å holde møter flere steder rundt i fylket vårt og målet er å få med flere på møtene. Tanken bak er at dette skal bli en god start på lokallagsarbeid med jordbruksforhandlingene. Alle medlemmer er velkommen til disse møtene!

Sauekurs 20.-21. jan. Gol

Sau og geit, Nortura og Norsk Landbruksrådgiving Østafjells inviterar til helgekurs og sosialt samvær. Målgruppe er sauebønder som vil bli litt betre.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere