Nyheter

Regionmøter "Jordbruksforhandlingene 2017"

Det inviteres til regionmøter 22.feb. Gol (dag) og Vikersund (kveld) . Tema er " Jordbruksforhandlingene 2017". Påmelding innen 19.feb. til buskerud@bondelaget.no

Jord- og kompostfagdag 10. mars i Lier

Velkommen til fagdag om jord og kompost på Haugestad i Lierbyen 10. mars. Arr.: NLR Viken og NLR Østafjells. Påmeldingsfrist 3. mars til hans.hakon.helmen@nlr.no

Ål Bondelag 70 år

Vi gratulerer Ål Bondelag med 70 år som aktivt lokallag! Laget var samlet til festmiddag lørdag 04. februar og hadde også invitert Buskerud Bondelag som var representert med nestleder Lars Halvard Wetterstad.

Nyttig møte med Venstre

Buskerud Bondelag fortsetter møteserien med de politiske partiene, og i dag har vi hatt møte med Erik Hørluck Berg fra Buskerud Venstre. Jordbruksmeldinga var sentralt tema på møte. -Vi er glad for å ha god dialog med de politiske partiene sier fylkesleder Egil Chr. Hoen.

Brennende engasjement for landbruket i Buskerud

I Buskerud brant det godt fra bål rundt omkring i hele fylket vårt fra Hol i nord til Skoger i sør. En stor takk til alle lokallaga som engasjerte seg i bålaksjonen og var med på å sette landbruk på dagsorden.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere