Nyheter

November er vervemåned!

Bli med på dugnad for å verve medlemmer i november oppfordrer fylkesleder Egil Chr. Hoen. – Jo flere vi er, jo mer slagkraftig blir organisasjonen vår sier fylkesleder Egil Chr. Hoen og oppfordrer alle til å ta utfordringen. Det blir premier også lover Hoen.

Stort engasjement på møte om etablering av mathall

Det var stort engasjement blant de 40-talls frammøtte på møte i Lier om etablering av mathall. – Dette er gledelig og jeg har stor tro på prosjektet, sier fylkesleder i Buskerud Bondelag, Egil Chr. Hoen.

FAGTUR TIL KAMBO OG GÅRDSBESØK 23.NOV.

Torsdag 23.November arrangerer Modum Bondelag Fagtur til Felleskjøpets anlegg på Kambo og Gårdsbesøk på Kjølstad Gård i Ski. I den anledning ønsker vi å invitere våre medlemmer i Modum samt medlemmer i andre lokallag i Buskerud til å delta.

Årsmøtene i lokallaga fortsetter

Gol, Sigdal/Eggedal og Ådalen har hatt sine årsmøter. Vi gratulerer Morten Nerumshagen som ny leder i Sigal/Eggedal bondelag og Ole Ringerud jr. som ny leder i Ådalen landbrukslag. Magne Øynebråten fortsetter som leder i Gol bondelag.

Årsmøtene i lokallagene er i gang

Hurum Bondelag var først ute med årsmøte på Holmsbu bad. Jakob Volent takket for seg som leder, men fortsatte i styret, ny leder ble Hans Harald Wennersgård.

Beitebruksplaner som verktøy – fagdag på Flå

Nærmere et 50-talls deltakere fra landbruksfamilien var samlet på Jakt- og fiskesenteret på Flå 17. oktober. Tema for dagen var beiting og økt matproduksjon og bruk av beitebruksplaner som verktøy.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere