Nyheter

Tøffe jordbruksforhandlinger

Et 40-talls personer hadde tatt turen til Gjennestad for å høre Brita Skallerud fortelle fra årets jordbruksforhandlinger, også noen fra Buskerud. Salen var nysgjerrig på hva som egentlig skjedde under forhandlingene.

Økt matproduksjon gjennom kombinasjonsjordbruk

Det regionale partnerskapet for landbruksbasert næringsutvikling i Buskerud har utarbeidet en tiltaksplan for økt matproduksjon gjennom kombinasjonsjordbruk. Tiltakene i 2016 er knyttet til fem hovedtemaer: 1. Produksjonsmiljø. 2. Beite- og gjerdespørsmål. 3. Vekstskifte og samarbeidsløsninger. 4. Landbruksutdanning og 5. Matnettverk og lokalmatutsalg.

Suksess for Hole Landbrukslag under Tour of Norway

I år som i fjor stelte Hole Landbrukslag i stand fest under Tour of Norway og markerte landbruket og bygda på en flott måte. Mange tok turen innom arrangementet.

Mange fornøyde barn og eldre på Søndre Gjerpen Gård

Skoger Bondelag har vært aktive i vår, og hjemme hos lokallagsleder Albert Hess på Søndre Gjerpen gård har over 85 barn og eldre vært innom i løpet av vår-ukene i april.

Jordbruksforhandlingene - invitasjon til møte for alle medlemmer 26.05.

Hva innebærer avtalen? Hva skjedde egentlig under forhandlingene? Vi er invitert til Gjennestad i Vestfold sammen med Vestfold Bondelag. Brita Skallerud som sitter i forhandlingsutvalget kommer og vil dele sine opplevelser fra årets forhandlinger.

Reinskort i Geitvassdalen

Det er også i år muligheter for medlemmer i faglagene i Buskerud til å kjøpe reinskort i Geitvassdalen. Kontakt Tor Olav Røisgård i Uvdal på telefon 958 05 340 eller epost t-o_r@hotmail.com hvis du er interessert. Han kan også være behjelpelig med transport, overnatting ol. og eventuelt andre spørsmål.

Enighet om jordbruksavtale

Norges Bondelag enig med staten om jordbruksavtale for 2017

Nok et en vellykket Topptur

I år som i fjor hadde elevene på naturbruksskolene en flott dag under det årlige Topptur arrangementet.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere