Bondelaget hadde tillatelser til det meste. I alle fall for det som foregikk nede på bakken. Å finne riktig T-skjorte-størrelse til Olav Tryggvason bommet vi litt på, han var enda mye større der oppe. Men vi er storfornøyde over at vi fikk spredt det viktige budskapet JA til norsk matproduksjon både via radio og TV.

Medarbeidere på Camphill Rotvoll hadde smurt 500 matpakker og satt på "Kjærlighet til norsk mat"-klistermerker. TINE leverte skolemelk som også fikk klistermerker på og norske knaskerøtter fra BAMA Sverre Johnsen tok folk villig i mot sammen med flyer med oppfordring om å "Bli med og dyrk Norge på bondevenn.no"

 

Bondevenner ble utnevnt denne dagen. Fra venstre ser vi Jostein Dragset fra Mattilsynet, Vigdis Harsvik fra Innovasjon Norge, Aslaug Rustad fra Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS, Egil Petter Stræte fra Senter for Bygdeforskning, Arne Braut leder av rovviltnemda og varaordfører i Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Odd Arne Brattland saksbehandler for bla RLK-midler i Sør-Trøndelag Fylkeskommune.

 

Og andre prominente publikummere som Skauns ordfører John P Husby stakk innom og fikk matpakke. Han er utnevnt tidligere av Skaun Bondelag til Bondevenn.