Nyheter fra Trøndelag Bondelag

#komhit til Trøndelag

I sommer setter bondelag over hele landet opp store bilderammer på steder med flott utsikt over jordbrukslandskapet eller andre produkter fra bonden. Besøk våre rammer i sommer, og del bildet ditt i sosiale medier med #komhit.

Stort avlingstap

Hjortens intense beitetrykk, etterlater seg hvert år et stort økonomisk tap, for bøndene som driver med grasbaserte produksjoner på Hitra – Vi har nådd tålegrensen!

Nye sesongarbeidere i år - økonomisk støtte til kurs

Trøndelag Bondelag har fått tildelt BIO-midler til opplæring av nye sesongarbeidere innenfor bær-, grønt- og potetproduksjon. Frosta Avløserlag har påtatt seg organisere arbeide for alle produsenter i Trøndelag

Glemte gleder?

Hvem har vel ikke drømt om en fløyelsmyk softis en varm sommerdag? Siklet til lukten av nystekte vafler med rømme og hjemmelaga syltetøy, eller spist seg forderva på rømmegraut og spekemat?

Rovdyrpakka: Dette betyr den for Trøndelag

Vi unngår både rovviltklagenemnd og sammenslåing av regioner.

Vellykket webinar

Nærmere 100 personer har den siste måneden deltatt på webinar, om alt fra bruken av min side, til dagsaktuelle tema som klima og rovdyr, i regi av Trøndelag Bondelag.

Framtidstro i landbruket

Lokallagsledere i sørdelen av Trøndelag

For åttende gang ble gårdbrukere og landbruksfolket rundt gårdbrukeren samlet til fagdag i Meldal. Folk kommer langveisfra for å få dette sosiale og faglige påfyllet, og lokallagsleder i Meldal Bondelag, Ola Bjørkøy meldte om ny deltagerrekord.

Bli kjent med årets lokallag 2019

Vi kommer tettere på de siste to lokallagene med tittelen årets lokallag 2019, i henholdsvis Nord - og Sør-Trøndelag Bondelag: Nærøysund og Hemne bondelag.

Våre samarbeidspartnere