Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Kirsten Indgjerd æresmedlem i Norges Bondelag

Kirsten Ingjerd Værdal utnevnt æresmedlem i Norges Bondelag

Kirsten Indgjerd Værdal fra Inderøy og Trøndelag ble på årsmøtet i Norges Bondelag i dag utnevnt til æresmedlem i organisasjonen, sammen med Bjarne Undheim fra Rogaland og Bjørn Iversen fra Innlandet. Norges Bondelags årsmøte kan vedta å gi æresbevisningen til særskilt innsats som tillitsvalgt.

Trøndergjengen på årsmøte i Norges Bondelag

Årsmøteutsendinger Trøndelag Bondelag står i hagen

"Trøndelagsbenken" er samlet på Jægtvollen i Inderøy i det koronatilpassede årsmøtet til Norges Bondelag. Stemninga er god og folk er glade for å få være i lag.

Hjemme, hjemme, uavgjort

Nabokampen er avsluttet og vi er klare for å dele ut heder og ære, samt premier. To lokallag utmerket seg i den uhøytidelige vervekonkurransen.

Ny nasjonal jordvernstrategi lagt fram i dag

I dag la regjeringen fram forslag til ny nasjonal jordvernstrategi med flere nye tiltak.

Arbeiskraft gjennom NAV

Det er stort behov for sessongarbeidere i grøntsektoren. Produsenter oppfordres med dette til å kontakte lokale markedskonsulenter i NAV for å få bistand.

Traktor til Oslo heies gjennom Trøndelag i helga!

Rundballer møkkatilbud

Mange støvler rundt omkring i Trøndelag

Mange støvler, aksjon Trøndelag

Det er brudd i årets jordbruksoppgjør fordi regjeringas tilbud ikke gir framtidstro til bonden. Vi vil ha et nødvendig inntektsløft til alle bønder.

Regjeringa forstår ikke alvoret!

-Avstanden var for stor mellom regjeringas virkelighetsforståelse og det inntekstløftet vi mener er helt nødvendig. Derfor bryter vi, sier Lars Petter Bartnes, leder i Norges Bondelag.

Våre samarbeidspartnere