Sommeren er tid for å lade ansatte og tillitsvalgte med sol, regn, turer, hjemmesysler i åker og hage, hus og hjem eller på hytta eller et helt annet sted. Vi ønsker alle en god sommer - både for bonden, bondens familie, bondens dyr, åker og eng , våre samarbeidspartneren og folk flest som er avhengige av at bonden produserer mat:-)

Hvis det har oppstått en situasjon som kan være forårsaket av rovdyr og du har spørsmål eller trenger hjelp i den forbindelse, kontakt Leif Hjulstad på mobil 926 60 469.

Fungerende organisasjonssjef er Pål-Krister V Langlid som nås på mobil 907 79 184.

Les mer om vår beredskap her

Sommer er også matfestivaltid, og vi håper mange kommer innom Trøndersk Matfestival i Trondheim 3.-5. august og vår stand der vi bringer fram jordvernbudskap og kunnskap om hvor maten kommer fra gjennom barneaktiviteten å male eget mel av korn. Tusen takk til lokallagene som stiller opp og hjelper oss med det:-) 2. august arrangeres matseminaret Fra fôr til bord - våre spisevaner og planetens velferd" i forbindelse med Trøndersk Matfestival. Her er vi engasjert med politisk debatt. 

I år er det også Agrsjå og det går av stabelen på Frigård i Lånke 25.-26. august. I den forbindelse er det Ny Bonde-samling og du finner program og påmeldingslink her. Vi anbefaler nye bønder som har tatt over gård de siste tre årene eller er i ferd med å ta over gård til å bli med. Her får du en fagsamling med innhold som passer deg som ny bonde lørdag 26. august, bankett med dans, overnatting hvis du ønsker det og det hele er inkludert billett til Agrisjå søndag - alt til en rimelig penge. Scandic Hell er stedet for Ny Bonde-samlinga.

Årets sommertur for de ansatte på bondelagskontorene i Trondheim gikk til Vuku hvor vi besøkte Audhild Slapgård som er ansatt som ny landbruksdirektør hos Statsforvalteren og starter i jobben denne sommeren. Vi ønsker Audhild masse lykke til i den nye jobben.