Aleksander Fuglem, 20 år, kommer i fra Selbu, startet i fjor høst på en 2-årig foto utdannelse ved Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Det første året har vært svært lærerikt og vi skulle avslutte skoleåret med et selvvalgt prosjekt, sier han. Siden jeg bor på gård ønsket jeg å gjøre et reklameprosjekt rundt landbruket. I disse tider er landbruket svært aktuelt å fremme, så jeg håpet på at noen av bildene kunne brukes i reklame mot den blå regjeringen.
Det jeg ville formidle med bildene var stoltheten i landbruket og jordbruksyrket, og samtidig vise at det har vært en enorm utvikling. Det er viktig å vise hvor innovativt dette yrket egentlig er!

Og vi lar oss sjarmere av bildene. Akkurat nå har Landbruksminister Sylvi Listhaug talt til årsmøtet i Norges Bondelag. Hun snakker forsatt om å framsnakke bonden. Men hvorfor trekker hun ikke da i mer positive ordvendinger den utviklinga som er skjedd i landbruket, og som skjer hver eneste dag. Hver eneste dag søker bønder kunnskap om forbedring av egen produksjon både på jord og i fjøset. Hver eneste dag spekulerer bonden på videre utvikling av sin gård og sin produksjon. Både når det gjelder jord, utstyr, bygninger og inntektsmuligheter.

Tusen takk for bildene og vil du komme i kontakt med den unge fotografen, er dette telefonnummeret hans:
90262409