Nyheter

Start tidlig med HMS forebyggende arbeid!

I Østfold har Trøgstad Bondelag og Rakkestad/Degernes Bondelag vært foregangslag når det gjelder kurs i praktisk HMS arbeid i ungdomsskolen. Nå har Skiptvet Bondelag fulgt etter. Med på laget er også HMS rådgiver hos Norsk Landbruksrådgivning Øst, Anlaug Wennevold.

Innovasjonsforedrag med Sjur Dagestad

Sjur Dagestad har vært professor i innovasjon ved NTNU, har vunnet Reodorprisen og er partner i Innoco AS. Han er en karismatisk foredragsholder som virkelig byr på seg selv! Du har muligheten til å oppleve ham på Bamsrudlåven i Eidsberg 10. februar 2017.

Nytt år, nye muligheter!

Bondelagskontingenten forfaller 1. mars hvert år. Kravet kjøres med bakgrunn i de tall som foreligger i medlemsregisteret medio januar. Har du endringer i ditt grunnlag, husk å melde disse inn snarest. Enten via Min Side - www.bondelaget.no eller via å gi beskjed til fylkeskontoret - ostfold@bondelaget.no (ill.foto - 4H).

Jordbruksmelding, Valg og Jordbruksforhandlinger

Temaer for årets første samling for lokale tillitsvalgte i Østfold Bondelag! Alle med lokale tillitsverv oppfordres til å komme til Bøndenes Hus i Borge torsdag 26. januar 2017.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere