Nyheter

Enighet om fordeling

Faglaga og staten blei 26. juni, enige om fordelingene i den økonomiske ramma Stortinget vedtok 16. juni.

Fortsatt uavklart om jordbruksavtalen

Fredag debatterte Stortinget årets jordbruksoppgjør. Debatten ga ingen klarhet for veien videre med årets jordbruksavtale.

Høy aktivitet på hjemmebane

Bondetinget avholdes i Sarpsborg 14.-15. juni 2017, og Østfold Bondelag har hele ti utsendinger til årsmøtet. Østfoldbenken har vært aktive på talerstolen og talt Østfoldbondens sak.

Ny førstekonsulent i Østfold Bondelag

Ida Marie Strekerud fra Rakkestad er ansatt som førstekonsulent i Østfold Bondelag. Stillingen er en 80 prosent stilling, og Strekerud vil begynne i stillingen fra 19. juni 2017.

Velkommen til Sarpsborg og Østfold

Norges Bondelag arrangerer sitt årsmøte på Quality hotell i Sarpsborg 14. og 15. juni. Fylkesvaraordfører Siv Jacobsen (Ap) og fylkesleder Svend Arild Uvaag ønsket de nær 300 i årsmøtesalen.

Årsmøteuka i gang i Sarpsborg

Årets Bondeting går av stabelen i Sarpsborg onsdag og torsdag denne uken. Bønder fra hele landet setter hverandre i stevne og fylkeskontoret til Østfold Bondelag bærer preg av at de ansatte er på jobb i Sarpsborg og ikke i Askim denne uken. Hvis ting haster, send e-post - ostfold@bondelaget.no og/eller send sms til 91159173 og vi forsøker å svare så fort det lar seg gjøre!

Juni er tiden for markvandringer

Lokale bondelag i Marker, Aremark og Halden avholder markdager i neste uke. Først ut er Marker på tirsdag, etterfulgt av Aremark på onsdag og Berg og Idd på lørdag. Mange muligheter til å få faglig oppdateringer, med andre ord!

Rørende enighet om norsk matproduksjon

Nær 60 tilhørere fikk høre østfoldpolitikernes hyllest til norsk matproduksjon i sine innlegg før pausa, da bondelagene i Fredrikstad og Hvaler inviterte til landbruksdebatt på Bøndenes hus i Borge, 1. juni.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere