Nyheter

Bli med på Blæstaddagen - tema bærekraft!

Meld på til Blæstaddagen 21. oktober 2021! Høyaktuelt og særdeles matnyttig tema: Bærekraft og lønnsom bruk av husdyrgjødsel og slam. Se komplett program og påmeldingsinfo her.

Ku-influenser Nora er vinner av Innlandets Matpris 2021

Det jevn kamp i sluttspurten, men flest stemmer gikk til ei som ikke er redd for å bruke seg sjøl når bondens hverdag skal formidles. Nora Sandberg fikk overrakt Innlandets Matpris 2021 under Midt i matfatet i dag.

Feirer poteten på Midt i matfatet

Innlandet Bondelag trår til med en knasende sprø feiring av poteten på mat- og landbruksfestivalen Midt i matfatet på Hamar. Innlandet er landets største potetfylke, og vi oppfordrer: Ta en potet! Den er gull for klima, for din ernæring og så er den alltid anvendelig!

Har møtt alle stortingskandidatene

Nå har Innlandet Bondelag hatt møter med toppkandidatene i alle partiene som ligger an til å kunne få inn representanter ved stortingsvalget. Budskap til dem alle: Inntekt på nivå med andre grupper i løpet av fire år! Se møtene her!

Gjensidig avhengige av lønnsom matproduksjon

NNN, NHO Mat og Drikke, LO i Innlandet, HOFF SA og Innlandet Bondelag med felles offensiv for inntekt og rammebetingelser i norsk matproduksjon.

Innlandets Matpris 2021 - stem fram din favoritt blant finalistene

Sjelden har vi hatt en så mangfoldig gjeng med finalister til Innlandets Matpris. Felles for dem alle er at de fremmer mat og landbruk på en positiv måte. Stem på din favoritt fram til og med mandag 13. september.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere