Nyheter

Barnehagemat av nesten 6000 planter

Husker du at over 220 barnehager i Innlandet fikk plantegaver i vår av bondelag over hele Innlandet fylke. Gjennom sommeren er det blitt vannet og stelt, og på tross av utfordrende vekstvær er mye høstet og ikke minst blitt god, trygg og næringsrik kost for små barnehagemager.

Innskjerping av toll i statsbudsjettet: - Vi er forbanna. Dette er for dårlig fra våre egne

- Vi hadde venta kraftigere grep for å stramme inn tollvernet for landbruksvarer i statsbudsjettet, fastslår Odd Erik Kokkin fra LO Innlandet og Elisabeth Gjems i Innlandet Bondelag.

Har du opplevd skade på eiendom som følge av flom eller skred?

Hvilke ordninger finnes for deg som har opplevd å få skade på eiendommen etter sommerens vær?

Nermo Hotell tildeles Innlandets Matpris

De bruker lokale råvarer så langt de kan, ikke fordi de må, men fordi de er best! Nå får Nermo Hotell Innlandets Matpris.

- Matproduksjon i Innlandet har en sentral rolle for landets beredskap!

Mandag 16. oktober er det Verdens matvaredag og høringsfrist på Totalberedskapskommisjonens rapport: Vi må bygge Innlandet og landet vårt, slik at vi står sterkere i møte med en usikker framtid.

Statsbudsjett, importvern: - Dette monner ikke!

Forventningene til statsbudsjett om importvern har vært høye fra Bondelagets side etter vedtaket i Stortinget i sommer, se egen sak. Nå er det kjent at regjeringa foreslår en overgang fra kronetoll til prosenttoll for noen grøntprodukt.

Store forventninger til styrket tollvern – livsviktig for Innlandet!

Bondelaget har store forventinger til at Regjeringen styrker tollvernet når statsbudsjettet legges fram i morgen. Det er ikke minst på bakgrunn av vedtaket fra juni i år, da regjeringspartiene sammen med SV fikk flertall for revidert budsjett.

Årsmøter i lokallagene 2023

I oktober avholder Innlandets 67 lokallag sine årsmøter. En viktig arena for å drøfte landbrukspolitikk og medlemsaktiviteter. Hva er viktig for deg som medlem?

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere