Nyheter

Nyttig og nødvendig med eierskiftekurs

Et eierskifte er komplisert og kan by på mange utforinger på tvers av generasjoner. Det er godt å se at mange deltar på eierskiftekurs, for å bli best mulig skodd for prosessen.

Valgkomiteen foreslår gjenvalg på lederduoen i Innlandet Bondelag

Valgkomiteen ønsker gjenvalg av Elisabeth Gjems som leder og Kristina Hegge som nestleder. Her er valgkomiteens innstilling:

Mjøsting om matberedskap ble en suksess!

Det var ikke en ledig stol å se under Mjøstinget 8. februar på Tingvang i Moelv. Mellom 400 og 500 personer deltok under møtet med matberedskap på dagsorden. Hva skal vi spise i framtida? Hvem skal produsere maten? Hva skjer dersom norske bønder gir seg med å produsere mat?

Bønder på service under Landbrukshelga

Vi sender traktoren på service, bilen på service, men denne helga er det vår tur, sa Åse Sundvor under Landbrukshelga. Det er godt å komme unna litt og få litt sosialt påfyll, mente mange.

Vi samles til Mjøsting 8. februar

Hva skal vi spise i framtida? Hvem skal produsere maten? Hva skjer dersom norske bønder gir seg med å produsere mat? Matberedskap står på dagsorden på Tingvang 8. februar kl 17.30, og hit kommer Sandra Borch, Knut Storberget og Bjørn Gimming med flere.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere