Nyheter

Vel gjennomført Jordnært

26,september ble Jordnært avhold ved Buskerud Videregående Skole. Jordnært er en møteplass, for elever og aktører i landbruket. Fokus på elevdelen var jordvern. -Veldig nyttig å få snakket med så mange elever om jordvern og verdien av matjorda, sier senior-rådgiver Ole And

Lemper på bondens risiko

Det er nå nye satser for tilskudd til produksjonssvikt som er tilpasset dagens kostnadsbilde. Det er også gjort forenklinger i naturskadeordningen.

Møteplass for bonden etter innhøstinga

De siste månedene med tørke, uvær og flom har skapt store utfordringer gjennom vekstsesongen. Det har vært en sesong veldig mange kommer til å huske.

Bygdeungdommen vekker liv i Hallingdal

7.august 2023 var det et faktum at det igjen er liv i Hallingdal Bygdeungdomslag. Etter vel gjennomført Høstkurs er de klare for å starte styreåret.

Skal du treske flomutsatt eller værskadd korn?

Vi får en del meldinger om korn som blir avvist på møllene på grunn av kvalitet. Her har vi samlet råd og rettigheter til kornbøndene.

Tørke og flom - store utfordringer for mange bønder

Mandag 28. august deltok Statsforvalteren, Buskerud Bondelag og NLR på befaring i Nedre Eiker. Lokallagsleder Knut Olav Stryken viste oss kornåkre med store skader som følge av tørke og flom.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere