Nyheter

Klar melding til Støre & co

Norges Bondelags lederkonferanse har vedtatt en uttale med klare forventninger til ny regjering. En styrket matproduksjon og økt selvforsyning, aktive bønder og bruk av areal i hele landet, er den beste beredskapen Norge kan ha.

Håper inderleg at folk tek kontakt

Eg kan gjerne trekke fram den særs gode dialogen eg har, og har hatt, med Agder Bondelag. Eit godt døme på korleis me saman kan freiste å dra politikken i rett lei.

Krever landbrukspakke i høst

- Situasjonen i landbruket er alvorlig, og næringa trenger en offensiv landbrukspakke, sier leder i Norges Bondelag, Bjørn Gimming

Nå - eller aldri

Når saldoen nærmer seg null, og du ikkje har råd til å fylle opp gardstanken med diesel - ja då er det pumpeprisen på Esso som gjeld. Dei fleste skjøner kva dette betyr.

Store forventninger

Fylkesleiar i Agder Bondelag, Knut Erik Ulltveit, har no store forventninger til eit solid økonomisk løft for bøndene. Gardsbesøk i hop med aktuelle stortingskandidatar har vore ei triveleg oppkøyring fram mot valet. Vaksenopplæring av aller beste slag

Andreas (32) slutter som bonde

Fylkesleiaren i Agder Bondelag, Knut Erik Ulltveit, vitja denne veka Lindesnes Bondelag. Ein triveleg arbeidsdag, sterke inntrykk - og store kontrastar. Eit speilbilde av landbruket. Det norske.

Jordbruket krever full kompensasjon

I dag fikk regjeringen kravet fra jordbruket i tilleggsforhandlingene. – Det er avgjørende at bondens kraftige kostnadsvekst blir kompensert, sier leder i Norges Bondelag Bjørn Gimming.

Triveleg på gardsbesøk

Gardsbilen til Knut Erik Ulltveit går ein travel haust i møte. Medlemskontakt er ein viktig del av vervet for fylkesleiaren- og Knut Erik gjer det på sin eigen måte.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere