Nyheter

Trapper opp til jordbruksforhandlingene

Representantskapet i Norges Bondelag mener det er behov for et kraftig inntektsløft i norsk landbruk.

Stabile tall for Agder-jordbruket i 2020

Færre og større bruk gir økte gjennomsnittsbesetninger - og eierforholdene i Agder tilsier at leiejordsandelen vil være høy (ca. 60 %) og økende så lenge brukene blir større

Eit spanande samarbeid

Ein ettermiddag like etter påskehøgtida er det meininga å samle dei omlag 30 elevane heime i tunet hjå Terje. Både bålpanne og grill høyrer med til standardutrustninga ved slike høve. I tillegg er det venta storfint besøk frå både Tine og Nortura.

Landbrukets årlige klimamøte: -Vi har det travelt

-Vi har det travelt. Vi har ni sesonger å gjøre jobben på. Nå er det konkret jobbing som gjelder, sa Lars Petter Bartnes, leder i Norges Bondelag.

Kjære forbruker - takk for at jeg fikk jobben med å produsere maten du spiser

Det er ikke sånn at pengene renner inn på kontoen, kalvene spretter ikke alltid ut av seg selv, været er ikke alltid stabilt - og nattillegg er det heller dårlig med. I Froland.

- Så uendeleg mykje å vere takksam for

Roy Vidar Svendsen serverer ostekake og traktekaffe. Det er beint fram teikn til høgtidsstemning på Nedenes Gård. Gnr 428 - bnr 26. Me er i grensetraktene mellom Arendal og Grimstad. Dagen i førevegen feira husbonden sin eigen åremålsdag. Bladfyken fekk såleis servert restemat av aller beste slag.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere