Nyheter

Sørlandssamlinga 2022

Det meste er klappet og klart. Invitasjonen er på vei ut gjennom alle tilgjengelige og aktuelle kanaler. Jon Leif Eikaas, sentral person i arrangørstaben, gleder seg som en unge. Programmet er bedre enn noen gang.

Velkomen på laget

Ei feiande flott og triveleg bondejente frå Froland. Anne Hushovd Messel (22) er utdanna agronom - og teknisk tegner. Ho henter det meste av dagløna si som frø-rensar hjå verksemda Nibio, i Landvik, medan ho heime på garden på Messel driv med frøproduksjon (Timotei).

Bli med i gjengen - sammen er vi sterke

I Bondelaget får du et stort og faglig fellesskap, og det å være mange gir styrke og påvirkningskraft. Gjennom jordbruksavtalen har Bondelaget forhandlingsrett med staten og forhandler for best mulig rammevilkår for hele landbruket

Ei handsrekking til små- og mellomstore bruk

Regjeringa foreslår 200 mill.kr. i investeringsmidler til landbruket. – Viktig for å få med gårdsbruk over hele landet videre, sier leder i Norges Bondelag, Bjørn Gimming.

Ser fram til å møte bøndene på Agder

- Dette er min eigen heimebane, så då kan eg sjølvsagt love dykk at eg skal prestere mitt aller beste, seier grimstadguten Dag Otto Lauritzen på telefon til nettredaksjonen denne regntunge novemberdagen.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere