Nyheter

Krever tydelig satsing på kanaliseringspolitikken

(22.03.2019) - Styret i Møre og Romsdal Bondelag krever i sin uttale til årets jordbruksforhandlinger ei tydelig satsing på kanaliseringspolitikken og prioritering av distriktsjordbruket.

Nyttig temadag om eigarskifte

19.03.2019) Vel 40 unge og eldre bønder og familiemedlemmer deltok på ein nyttig og lærerik temadag om eigarskifte som Møre og Romsdal Bondelag arrangerte i Ørsta laurdag 16. mars.

Aure Bondelag kåret til Aktivt Lokallag

(16.03.2019) Aure Bondelag ble på fylkesårsmøtet i Molde 8. mars kåret til Aktivt Lokallag i Møre og Romsdal Bondelag.

Vellykket konferanse om bondekraft og skapervilje

(13.03.2019) Hele 180 personer deltok på den årlige næringskonferansen for landbruket i Møre og Romsdal i Molde fredag 8. mars om bondekraft og skapervilje. Fra start til mål ble det en meget vellykket konferanse med godt faglig og kulturelt påfyll for deltakerne.

Konrad Kongshaug ny Bondelagsleder

(10.03.2019) Konrad Kongshaug fra Averøy er valgt til ny fylkesleder i Møre og Romsdal Bondelag etter Oddvar Mikkelsen, Surnadal, som hadde sagt fra seg gjenvalg etter tre år som fylkesleder.

- Vi må ta definisjonsmakt

(10.03.2019) Avtroppande fylkesleiar Oddvar Mikkelsen meiner bioøkonomi og grønt skifte er fine ord som blir fylt med ulikt innhald etter kven som seier orda. - Vi må syte for å ta definisjonsmakt og fortelje verda omkring oss at det er vi som er bioøkonomi. Det er vi som er dei viktige kunnskapsberarane i det grøne skiftet.

Våre samarbeidspartnere