Nyheter

Konrad Kongshaug innstilt som ny fylkesleder

(28.02.2019) Konrad Kongshaug fra Averøy er innstilt til ledervervet i Møre og Romsdal Bondelag etter Oddvar Mikkelsen, Surnadal, som har sagt fra seg gjenvalg etter tre år som fylkesleder.

Etterlyser en mer samordnet og helhetlig jerveforvaltning

(22.02.2019) Fylkesbondelagene i Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag etterlyser i et felles brev til Klima- og miljødepartementet en mer samordnet og helhetlig jerveforvaltning,

Vellykket samling for unge bønder

(12.02.2019) Det ble ei vellykket og inspirerende samling for unge bønder 8. og 9. februar på Smøla, som ga de 35 deltakerne godt med sosialt og faglig påfyll og motivasjon til å satse på ei framtid som bønder.

Myrhøring i Stortinget

(07.02.2019) Organisasjonssjef Arnar Lyche i Møre og Romsdal Bondelag var sammen med bl.a. Smøla-ordfører Roger Osen og Smøla-bøndene Odd Harald Solheim og Ole Wegard Iversen på høring i Stortingets næringskomite 7. februar om forbudet mot nydyrking av myr.

Stiller ikke til gjenvalg

(06.02.2019) Fylkesleder Oddvar Mikkelsen, Surnadal, stiller ikke til gjenvalg på årsmøtet i Møre og Romsdal Bondelag i Molde 8. og 9. mars. Det er ikke mangel på engasjement, arbeidslyst eller samarbeid, men han vil nå prioritere familie og gardsdrift etter tre år som fylkesleder.

Svak begrunnelse for pelsdyrforbudet

(01.02.2019) Møre og Romsdal Bondelag mener begrunnelsen for forbudet mot hold av pelsdyr er svak og for dårlig underbygget.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere