Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Bondens helse og dyras velferd = suksesseminar!

Dagens seminar samlet en mengde viktige aktører relevant for bondens - og dyras - helse og sikkerhet. Forskning, helsevesen, kommuner og organisasjoner påpeker at samarbeid er det optimale!

Bondelagene i Midt-Norge enige om rovviltforvaltninga

- Beiteressursene må gis en langt større verdi i forvaltningsregimet, sier bondelagsstyrene i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal. Styrene er samstemt i sitt innspill til revidert forvaltningsplan for rovvilt.

Bondens helse - fakta og konsekvenser

Forskningsdagene er rullet i gang på Nord Universitet, og som en del av programmet er Nord-Trøndelag Bondelag med og setter fokus på bondens helse.

Innholdsrik Åpen Gård i Meldal

Mye folk og god stemning, melder Kristine Ek Brattset, fra Åpen Gård i Meldal. Et av høydepunkta var kalvemønstring med en konferansier med godt humør og ku-kostyme:-)

ØKOUKA 2017

Nord-Trøndelag er stor på økologisk matproduksjon på landsbasis, og Trøndelag ønsker å bli enda større i framtiden. ØKOUKA retter lyset på økologisk drift - stem på din lokale økobonde her!

Trivelig på Åpen Gård i Selbu

Selbu Bondelag arrangerte Åpen Gård på Langseth Østre søndag 3. september. Litt over 100 interesserte var innom i finværet.

Kvinner Kan - være i vinden!

Årets Kvinner Kan er lørdag 28. oktober, og du kan la deg inspirere av "Farmen-Laila", Live fra Gardsfruene, Anne Huitfeldt og Tora Voll Dombu. Sigmund Kveli er årets "hane".

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere