Vestvågøy Bondelag har arrangert Åpen Gård

Publisert 18.08.2014
  • Tips en venn om denne siden

Vertskap var Tove og Steffen Benjaminsen

Åpen gård i Lofoten ble arrangert på Alstad hos Tove og Steffen Benjaminsen. De overtok bruket etter Steffens tante og onkel for 15 år siden og har modernisert den kontinuerlig gjennom 15 år. De har 280 tonn i melkekvote og leverer 100 okseslakt i året.

Åpen gård på Alstad ble besøkt av nærmere 1500 mennesker. Her kunne barna delta på barneaktiviteter som spikring og ballkast i melkespann, i tillegg til at de minste kunne ta trøtraktorsertifikat. Dyreutstillinga og hesteridninga er spesielt populær! Den hjemmesnekra kua Staslin ga alle mulighet til prøvemelking.

Vestvågøy Bondelag sørget for kafe med rømmegrøt, vafler med hjemmelagd gomme fra gården og grillmat sponset av Nortura.  Traktor og redskaper var satt frem til beskuelse. Natursti hvor en John Deere trøtraktor ble trukket ut blandt alle fullførte. Lotteri med en mengde spennende premier.

Vi er glad for at folk uttrykker glede og interesse med et slikt arrangement!

Hilsen fra Vestvågøy Bondelag
v/Elisabeth Holand

Steffen, Tove og Ingeborg åpnet gården for publikum.

Åpen gård.

Tegnekrok for barn.

Noe for ung og gammel.

Kua Staslin som alle kunne prøvemelke.

Bondebesøk fra Andøy.

Hesteridning.

Fornøyd bondelagsleder Ketil Høyen.

 

 

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere