Velkommen til Inn på tunet-konferanse i Bodø!

Publisert 05.11.2014
  • Tips en venn om denne siden

Vi inviterer til konferanse om omsorgs- og velferdstjenester på gårdsbruk på Thon hotel Nordlys i Bodø 12.-13. februar 2015.

Vi inviterer til konferanse om omsorgs- og velferdstjenester på gårdsbruk på Thon hotel Nordlys i Bodø 12.-13. februar 2015.

Inn på tunet er kvalitetssikrede omsorgs- og velferdstjenester på gårdsbruk. Tjenesteområdene omfatter barnevern, dagtilbud for eldre, arbeidstrening, tilrettelagt undervisning mm. Konferansen vil vise hvordan godt samarbeid mellom tilbydere og kjøpere gir gode resultater for brukerne.

Formålet med konferansen er å øke kunnskapen om Inn på tunet for kjøperne og for gårdbrukere som er eller vurderer å bli IPT-tilbydere. Andre interesserte er også velkommen!

Ved å klikke deg inn på denne linken kan du lese mer om konferansen og se hele programmet

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere