Steigen Bondelag har kåret sine bondevenner

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Den 10. april markerte Steigen Bondelag Bondevennkampanjen på Steigen Vertshus

Norges Bondelag arrangerer en nasjonal Bondevennkampanje og alle lokallagene i Bondelaget er oppfordret til å utnevne lokale Bondevenner. En Bondevenn er en person som medlemmene i det lokale Bondelaget ønsker å hedre for sine positive holdninger til landbruket.  Steigen Bondelag fikk inn 20 forslag på aktuelle Bondevennkandidater. Av disse var det 9 stykker som ble kåret til Bondevenner i Steigen. Årets Bondevenner ble Tone Heggen Eriksen, David Norheim, Tore Hekneby, Fred Eliassen, Rachel Katrine Aalstad, Eva Hanssen, Ellen Knutsen, Magne Aspevold og Andor Normann.

Bondevennene fikk t-skjorte, diplom og brosjyrer om Norsk landbruk.  I tillegg fikk de servert kaffe og marsipankake. 


Ni personer ble kåret til Bondevenner av Steigen Bondelag. Foran fra venstre Tone Heggen Eriksen og Ellen Knutsen. Bak fra venstre David Norheim, Rachel Katrine Aalstad, Fred Eliassen, Ellen Hanssen og Tore Hekneby. Magne Aspevold og Andor Normann var ikke til stede under prisutdelingen.

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere