Dønna Bondelags Bondevenn-Aksjon på Dønna

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Ca.25 personer fikk vafler med tilbehør til sin lunsjpause på kommunehuset på Dønna.

Her orienterte Bondelagsleder om bakgrunnen for denne landsomfattende aksjonen.
Vi vil snakke opp personer som har gode holdninger til landbruket, og som bidrar i positiv rettning. Derfor har styret i Dønna Bondelag valgt ut 6 personer som tildeles diplom og skjorte pålydende Bondevenn. Styret i Bondelaget hadde mangen bondevenn-kandidater å ta av, men disse 6 har hver bidratt på sin måte til fordel for landbruket i Dønna.

Mette A. Anfindsen(Kommunalsjef, tidl.Rektor Dønna barne og ungdomsskole), Karsten Vang (Landbrukskonsulent), Ole-Christian R.  Wik (Leder i Dønna Bondelag), Anne Sofie MathisenOrdfører i Dønna), og Jørn Høberg(Landbrukssjef i Dønna). Det må nevnes at to personer som også fikk Diplom og T-skjorte var fraværende. Disse var Leonid Rødsten og Skjalg Høberg.

Bondevenner på kantina.

Kaffe, melk,vafler med tilbehør-Gode landbruksprodukter.

To helgelendinger i styret til Norges Bondelag

Norges Bondelag samlet til årsmøte på Lillehammer 6. og 7. juni har i dag gjenvalgt John-Erik Skjellnes Johansen fra Dønna til styrerepresentant i organisasjonen. Merethe Sund fra Sømna ble valgt inn som nytt styremedlem i Norges Bondelag.

Erstatning for avlingssvikt

Erstatning for avlingssvikt er betinget av at foretaket kan dokumentere sammenheng mellom skaden, klimatiske forhold og avlingssvikt.

Våre samarbeidspartnere