Dønna Bondelags Bondevenn-Aksjon på Dønna

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Ca.25 personer fikk vafler med tilbehør til sin lunsjpause på kommunehuset på Dønna.

Her orienterte Bondelagsleder om bakgrunnen for denne landsomfattende aksjonen.
Vi vil snakke opp personer som har gode holdninger til landbruket, og som bidrar i positiv rettning. Derfor har styret i Dønna Bondelag valgt ut 6 personer som tildeles diplom og skjorte pålydende Bondevenn. Styret i Bondelaget hadde mangen bondevenn-kandidater å ta av, men disse 6 har hver bidratt på sin måte til fordel for landbruket i Dønna.

Mette A. Anfindsen(Kommunalsjef, tidl.Rektor Dønna barne og ungdomsskole), Karsten Vang (Landbrukskonsulent), Ole-Christian R.  Wik (Leder i Dønna Bondelag), Anne Sofie MathisenOrdfører i Dønna), og Jørn Høberg(Landbrukssjef i Dønna). Det må nevnes at to personer som også fikk Diplom og T-skjorte var fraværende. Disse var Leonid Rødsten og Skjalg Høberg.

Bondevenner på kantina.

Kaffe, melk,vafler med tilbehør-Gode landbruksprodukter.

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere