Nyheter

Ønsker innspel på kandidatar

Knut Erik Ulltveit er styreleiar i Agder Landbruksselskap. Nå ønsker han , og resten av styret, innspel på kandidater for Agder landbruksselskaps Ærespris 2024. Frist for innspel er satt til 20, oktober

Etterspurte nettkurs

Mange har etterspurt kurs som retter seg spesifikt mot de som jobber med landbruksregnskap. Nå tilbyr Regnskap og juridisk service (RJS) en egen plattform for slike kurs.

Slik vil vi utvikle dyrevelferden

Det er tydelige forslag for hvordan vi kan lykkes med ytterligere bedring av dyrevelferden i det tredje innspillet til stortingsmelding om dyrevelferd.

Med håp om at jordvern står i fokus,samtidig som vi må vise respekt for bondens arbeid med jorda - gjennom generasjoner

Andreas Lilleholt, lokallagsleiar i Holt og Vegårshei Bondelag, hadde nyleg eit innlegg i Tvedestrandsposten. Utviding av E18 gjennom fylket legg stort press på viktige jordbruksareal..Bondelaget følger med, og Andreas set ord på ei særs viktig problemstilling - eller utfordring om du vil.

Dette er produksjonsregulering

Produksjonsregulering er en regulering av produksjonen, altså at man tilpasser hvor mye som blir produsert av en vare. Og hvor mye som blir produsert av en vare er veldig viktig for et marked i balanse.

Dette har vi oppnådd så langt i år

I overgangen til høsten er det på sin plass med et tilbakeblikk på hva Bondelaget har fått til så langt i år.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere