Informasjon fra lokallagene

Årsmøte i Berg Bondelag 2017

Med dette ønsker styret i Berg Bondelag sine medlemmer velkommen til årsmøte mandag 30.oktober kl. 19.00 på Berg Ungdomslokale.

Årsmøte i Skiptvet Bondelag 2017

Med dette vil styret i Skiptvet Bondelag invitere til årsmøte torsdag 26.oktober kl. 19.00 på Vonheim Samfunnshus i Skiptvet.

Markdag i Marker

Marker Bondelag, Landbruksrådgivningen, Marker kommune, Fylkesmannen og Haldenvassdraget vannområdeinviterer til markdag tirsdag 13. juni kl. 1800. Sted: Jens Håkon Bjerke, Sandtorp, 5 km syd for Ørje v Rv 21.

Markdag i Aremark

Aremark Bondelag, Landbruksrådgivningen,Aremark kommune, Fylkesmannen og Haldenvassdraget vannområdeinviterer til markdag onsdag 14.juni kl. 1800. Sted: Lars Erik Nordgaard, Nordgård, Bjørkebekk

Markdag i Halden

Bondelagene i Berg og Idd, Landbruksrådgivningen, Halden kommune og Haldenvassdraget vannområde inviterer til markdag lørdag 17. juni 2017 kl. 1000. Frammøte : Lille Bjørnstad gård, Kristin og Christian Bjørnstad. Sykler/biler til Anette og Kjell Frøyland på Hattefjell gård. Sykler/ biler til Anne Karin Håbu og Tor Øvrebø på Orød. Vi anbefaler de som kan sykle å bruke den – det blir en flott tur gjennom et jordbrukslandskap.

Berg Bondelag med tidenes medlemsvekst!

I løpet av årets første fire måneder har Berg Bondelag hatt en netto økning i medlemstallet på 52 medlemmer, dette tilsvarer 17,7 % medlemsvekst - eller to skoleklasser, om du vil.... Vi slo på tråden til verveansvarlig i Berg Bondelag, Jon Olav Hauge, for å høre mer om hva som har skjedd.

Slik redda vi høna!

Sarpsborg Bondelag og Landbrukets Økoløft inviterer til åpent møte med tema: Skjult matsvinn, bærekraftig landbruk og forbrukeransvar. Folkvang i Skjeberg er stedet, onsdag 5. april 2017 er datoen og klokkeslettet er 1800! Velkommen!

Bålaksjon i Østfold

Tirsdag 31. januar var preget av flere vardebål som brant langs E18 og E6 i Østfold. Bakteppe for vardebrenningen er fra gammelt av et varsel om fare - og i denne sammenhengen - bøndenes misnøye med regjeringens fremlagte jordbruksmelding! Vi har forsøkt å samle et lite knippe av inntrykk fra gårsdagens aksjon! Ti bål var tent opp, spredd over hele fylket!

Kurs i praktisk HMS arbeid på Kirkelund Skole

Skiptvet Bondelag har, i tett samarbeid med Norsk Landbruksrådgivning Øst sin HMS rådgiver, Anlaug Wennevold, gjennomført kurs i praktisk HMS arbeid for ungdomsskole elever ved Kirkelund skole i Skiptvet.

Bondepub i Askim

Askim Bondelag inviterer alle medlemmer og potensielle medlemmer til Bondepub på skytterhuset i Askim. Fredag 17. februar 2017 kl. 1900 - adresse: Masengveien 61 i Askim. Velkommen! Påmelding innen 12/2 til thomas.riiser@telenor.com

Revidert utgave - Aktivitetsplan for Skiptvet Bondelag 2017

Her følger litt informasjon om hva som skjer i Skiptvet Bondelag det kommende året!

Godt nytt år fra Berg Bondelag

Vi i Berg Bondelag vil få ønske alle våre medlemmer et riktig godt nytt år. Vi har lagt bak oss et godt år, som har gitt gode avlinger på de fleste vekster. En tørr og fin høst har også gitt gode forhold for å få sådd høsthvete og sanket inn fòr av god kvalitet.

Årsmøtet i Trøgstad Bondelag 2016

Årsmøtet i Trøgstad Bondelag avholdes på Havnås Gamle skole 26. oktober.

Årsmøte i Rakkestad Bondelag 2016

Årsmøtet i Rakkestad Bondelag avholdes på Bøndenes Hus i Degernes mandag 24. oktober 2016. Møtet starter kl. 1800. Her kan du lese sakslisten, samt arbeidsdokumentet som er utarbeidet i forbindelse med sammenslåingsprosessen mellom Degernes Bondelag og Rakkestad Bondelag. Sammenslåing av lagene vil være tema på begge lokallags årsmøter denne kvelden.

Årsmøte Skiptvet bondelag 2016

Skiptvet bondelag avholder årsmøte 27.10.2016. Møtet finner sted på Vonheim samfunnshus kl. 19:00.

Årsmøte i Sarpsborg Bondelag på Tune prestegård 27. oktober klokken 18:30

Sarpsborg Bondelag innkaller til årsmøte

Våre samarbeidspartnere